Samsung vs. çok daha iyi olurdu ve ya iPhone telefon alınacaksa Samsung ve Apple dan şaşılmaması gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gayette saçma hocam basit şekilde açıkladım zaten.
kesinlikle telefon cebe sığmalı 7 inch kot cebine kolay kolay sığmaz düşer amaç bu zaten oyun konusunda da çok boş beleş oyun var gereksiz bilgisayar oyunu oynatmaz oynatır diyen yalan söylüyordur zaten bilgisayar üreticileri eşşek oğlu eşşekmi ki heat pipe lar fanlar soğutucu sıvılar koyuyorlar cihazlarına onlarda mobile cihaz gibi yapmayı bilmiyorlar mı?
Önceki telefonum poco x6 Pro şorttan falan düşüp duruyordu. Buna özellikle dikkat ediyorum hocam gerçekten çok düşüyorlar bazen omuz çantası alıyorum cebine güvenmediğim Şort vs için, çantada taşıyorum
Önceki telefonum poco x6 Pro şorttan falan düşüp duruyordu. Buna özellikle dikkat ediyorum hocam gerçekten çok düşüyorlar bazen omuz çantası alıyorum cebine güvenmediğim Şort vs için, çantada taşıyorum
Samsung vs. çok daha iyi olurdu ve ya iPhone telefon alınacaksa Samsung ve Apple dan şaşılmaması gerek.
gayette saçma hocam basit şekilde açıkladım zaten.
kesinlikle telefon cebe sığmalı 7 inch kot cebine kolay kolay sığmaz düşer amaç bu zaten oyun konusunda da çok boş beleş oyun var gereksiz bilgisayar oyunu oynatmaz oynatır diyen yalan söylüyordur zaten bilgisayar üreticileri eşşek oğlu eşşekmi ki heat pipe lar fanlar soğutucu sıvılar koyuyorlar cihazlarına onlarda mobile cihaz gibi yapmayı bilmiyorlar mı?
oyun mu bunlar? batak bile yazmışsın oyun bulamayınca zaten yazdıklarının yarımının tam sürümü bilgisayarda var ve de bunları sp 888 rahatca çalıştırabilir.
neden trigerlandığımı söyleyim millete telefon tavsiyesi yaparken işlemciyi öyle abartıyorlar ki adam sanki elite ile gidip AAA hikayeli oyun oynayacak taş çatlasın en Allahsızı Hitman oda yarım yamalak ve 20 gb kim hitmani bilgisayarda oynamak varken telefonda oynar onuda bilemem lan ha almış 1.8 milyon 1.5 milyon ha almış 3 milyon taş çatlasın hitman oda oynarsa.