Yardım Telefon Çok Yavaşladı Sebebi Nedir?

O zaman çok berbat hocam yani. Babam Bi alo diyor birde wpde birkaç mesaj yazıyor arada candy crsuh o kadar. Yoracak edecek bir şey yapmadan bu hale gelmesi tuhaf geldi. Benim redmi note 8 pro da ben habire bir şeyler indirip sildim alanında doldu 128 in 127.5 falan doluydu bir ara kameradan fotoğrafta çekemedim ss alıyordum 🙂 ama yine sorunsuz ve hızlıydı. Hem 3 sene daha eski hem daha iyi ilginç geldi. Eğer öyleyse xiaomi nin yaptığı en iyi telefondur benim gözümde.
seninkinde olmama sebebi ufs 2.1 kullanılması ssd gibi düşün onu okuma yazma hızları yanlış değilsem 750ler deydi

30k ya çok okeyim hocam bu arada. Aklımda 25 civarı bütçe vaardı +-5 olsa işte 30 çok uygun. O olmazsa düz 17 ya da 17pro bile olur. Ha Trye gelir mi kaydı olur mu onlar şuan muamma ama gelirse ve 30k civarı olursa çok iyi olur.
merdiven6 cı abilerle muhabbete girmek lazım. Dirençli olursa kayıtlı oluyo ömür boyu kapanmıyor diye biliyorum. Onun dışında aylık 100 200 tl ye falan kayıt mı ne dalgası vardı toplu ödeyip 2-3 yıl attırılıyosa çok iyi 3 yılda 7200 yapıyo 40 yapsın hadi tel zaten 70e belki 80k ya cıkcak. Ha bide 17 pro falan cok rahat 25 e cıkar ya fazlası da olmasın bi zahmöet

merdiven6 cı abilerle muhabbete girmek lazım. Dirençli olursa kayıtlı oluyo ömür boyu kapanmıyor diye biliyorum. Onun dışında aylık 100 200 tl ye falan kayıt mı ne dalgası vardı toplu ödeyip 2-3 yıl attırılıyosa çok iyi 3 yılda 7200 yapıyo 40 yapsın hadi tel zaten 70e belki 80k ya cıkcak. Ha bide 17 pro falan cok rahat 25 e cıkar ya fazlası da olmasın bi zahmöet
direnç atılmıyor diye biliyorum iphone lere

Direnç kayıtlı asla bulaşmam almam önermem. İçini açıp anakarta müdahale ediyorlar. Bu da iyi bir işçilik değilse çok sıkıntılı bir durum ilerde sorunlara yol açabiliyor.
Server kayıt ise TR ye gelmemiş telefona atılır mı bilmiyorum. Gelirse atarlarda sıkıntı olmaz.

Ben 17 25k civarı olru diye düşünüyorum. Mi 15 şuan 25-30k arasına satılıyor. Mi 17 aynı fiyattan çıktı düz hesap 25-30 olsa prosu 30-35 Pro maxi 35-40 gibi düşünüyorum ben hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direnç atılmıyor diye biliyorum iphone lere
He yok biz Xiaomi 17 pro dan bahsediyoruz hocam. :D yoksa iphonelara serverda atılmıyor. Sağolsunlar iphone a benzemek için ya da rakip olmak için 16 yı atladılar üstüne aynı isimlendirmeyi yaptılar.

Geri