Cyberpunk aile paylaşımı

Reaksiyon skoru
4,634
şimdi hocam aile paylaşımı yaptığım bir arkadaşım var Cyberpunk 2077 aldı şuana kadar kütüphanemde gözükmüyor yani büyük ihtimalle yakın zamanda gözükmüyecek yani merak ettiğim bir konu var acaba çıktığında görünebilirmi ("oyunun dosyalarının kopyalanıp kolayca oynanabildiğini biliyorum fakat oyunu Geforce now dan oynıyacağım için steam lazım")

şimdi hocam aile paylaşımı yaptığım bir arkadaşım var Cyberpunk 2077 aldı şuana kadar kütüphanemde gözükmüyor yani büyük ihtimalle yakın zamanda gözükmüyecek yani merak ettiğim bir konu var acaba çıktığında görünebilirmi ("oyunun dosyalarının kopyalanıp kolayca oynanabildiğini biliyorum fakat oyunu Geforce now dan oynıyacağım için steam lazım")
aynı anda oynayamıyorsunuz. ama steam oynatır

yani oyun kütüphanemi gelicekmi? cyberpunk aile paylaşımı destekliyormu ben bunu sormak istemiştim
Hangi oyunların sizinle paylaşılacağını da arkadaşınız belirliyor. Muhtemelen varsayılan olarak yeni alınan oyunlar paylaşım listesine alınmıyordur. Arkadaşınızın ayarlardan Cyberpunk'ı da paylaşıma açması gerekir.

1607497399242.png

nasıl açıcak ama mesela bir oyun aldığında benim
Hangi oyunların sizinle paylaşılacağını da arkadaşınız belirliyor. Muhtemelen varsayılan olarak yeni alınan oyunlar paylaşım listesine alınmıyordur. Arkadaşınızın ayarlardan Cyberpunk'ı da paylaşıma açması gerekir.
kütüphaneme direk geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Desteklemeyen oyunlar oluyor mu?
Oluyorsa da bilmiyordum...
tabii ki oluyor rainbow felan desteklenmiyor mesela

olabiliğğmi

nasıl açıcak ama mesela bir oyun aldığında benim

kütüphaneme direk geliyor

tabii ki oluyor rainbow felan desteklenmiyor mesela
Arkadaşınız ya tüm oyunları ya da istediği oyunları paylaşabiliyor. Eğer dediğiniz gibi her oyunu desteklemiyorsa ve arkadaşınızın her oyunu sizde gözüküyorsa henüz hala ön sipariş döneminde olduğundan gözükmüyor olabilir sizin kütüphanenizde. Umarım yarın oyun çıkış yaptığında gözükür.

Arkadaşınız ya tüm oyunları ya da istediği oyunları paylaşabiliyor. Eğer dediğiniz gibi her oyunu desteklemiyorsa ve arkadaşınızın her oyunu sizde gözüküyorsa henüz hala ön sipariş döneminde olduğundan gözükmüyor olabilir sizin kütüphanenizde. Umarım yarın oyun çıkış yaptığında gözükür.
inşallah geliceğini düşünüyorum yalnız ufak bir yanlışınız var :)
1607498821581.png

sadece belirli oyunları paylaşamıyorsunuz hepsi geliyor

inşallah geliceğini düşünüyorum yalnız ufak bir yanlışınız var :)
Alıntıyı görüntüle
sadece belirli oyunları paylaşamıyorsunuz hepsi geliyor
Ne desem bilemedim, sanırım Steam'in ufak bir yanlışı var ;)
Eski hesabımdan yeni hesabıma COD Black Ops'u paylaşıyorum sadece... Kütüphanem fazla kalabalıklaşmasın diye.
1607499020775.png

1607499061732.png

Geri