Arama sonuçları: *

1. yigitrocks

Assassin's Creed Odyssey Ultimate Edition almaya değer mi?

Bu oyunu diğer AC oyunlarını oynamamış biri olarak oynasam hikayede kopukluk yaşar mıyım? Daha önce birisi oynarsın sıkıntı olmaz çok bağlantısı yok diğer oyunlarla demişti o yüzden eklemiştim listeme. Almışken Ultimate Edition alayım diyorum. Standart sürümüne göre değer mi 60 lira fazla...
  2. yigitrocks

Cyberpunk 2077 mi başlıyım Death Stranding'i mi bitireyim?

Az önce Days Gone bitirdim. Şuan ne yapsam bilmiyorum. 40-45 saat kadar Death Stranding oynadım ama bırakmıştım bayadır girmiyorum. Sizce şuan Cyberpunk 2077 mi başlıyım yoksa Death Stranding'i mi bitireyim?
  3. yigitrocks

RDR online hata verip çöküyor

Bu 2. aynı hatayı alışım. Durup dururken çöküyor. Bunun sebebi nedir?
  4. yigitrocks

RDR2 en iyi grafik ayarları

1600AF, 1650 Super, 16GB RAM'im var. Oyunu 70-80FPS civarlarında oynayabileceğim en iyi ayarlar nelerdir? Bir aralar bazı şeyleri kapayın diyorlardı daha net gözükmesi için. O ayarlara falan yardım ederseniz sevinirim.
  5. yigitrocks

Red Dead Redemption 2 vs DEATH STRANDING

İkisinden birini alıcak kadar param var. RDR2 alırsam ultimate versiyonu alıcam. Lâkin karar veremiyorum. Oynamış veya izlemiş olan arkadaşlar, akıl verirse sevinirim. Hangisini almalıyım?
  6. yigitrocks

RDR2 vs RDR2 Ultimate Edition

Aralarında 70TL fark var. Oyunu iyi bilen arkadaşlar, Ultimate Edition alırsam bana ne yararı olur? 70TL farka değer mi? Online modda işime yarar mı?
  7. yigitrocks

Forza Horizon 4 Xbox ilerlemesi kaydedilmiyormuş

Oyunu daha önce Xbox hesabım üzerinden oynamıştım. Steam'e gelince sıfırdan başlamak istedim. Bu konu hakkında Xbox desteğe mesaj attım. Beni direkt olarak Forza desteğe yönlendirdiler. Forumda herkes ilerlemenin kaydedildiğini söylemişti. Ben de sıfırdan başlamak istediğim için Forza desteğe bu...
  8. yigitrocks

Beyond: Two Souls orjinal mi kronolojik mi oynanmalı?

Bildiğiniz gibi oyunda 2 seçenek var. Orjinal sırasıyla oynamak yada kronolojik sırayla oynamak. Bazıları orjinalde oynamak daha iyi desede bir bölümde 18, bir bölümde 7 yaşında olması kafamı karıştırır mı bilemiyorum. Kronolojik sıra şuan daha cazip gözüküyor ama daha önce deneyimlemiş...
  9. yigitrocks

Valorant Haven: Killjoy Taret Bug'u

4-5 gündür aktif olan ve hâla fixlenmemiş bir bug. Videodaki gibi taretinizi yerleştirdiğinizde, mid ve C rush'u görebiliyor. Yapmanızı önermiyorum. ilgilendirme amaçlı paylaşma gereği duydum. Büyük ihtimal 1 hafta içinde fixlenir. Yakın zamanda Haven mapinde oynamanızı tavsiye etmem. Karşınıza...
  10. yigitrocks

PUBG biraz oynadıktan sonra donuyor

PUBG'de bir süre oynadıktan sonra (yaklaşık 3-5dk sonra) oyun donuyor. Önceden bu sorun yoktu ama bugün girdiğimde böyle bir sorunla karşılaştım. 3 maç attım ve 3'ünde de aynısı oldu. Oyun esnasında donuyor ve bir süre sonra oyun kapanıyor. Dediğim gibi bu sorun önceden yoktu ama bugün böyle bir...
  11. yigitrocks

Sea of Thieves ping sorunu

Oyunu aldığımdan beri yaşadığım bir sorun. Normalde online oyunlarda 60-70 ping almama rağmen bu oyunda 250 üzeri alıyorum. Sorunun Xbox Live ilgili bir şeyden kaynaklandığını düşünüyorum. Yabancı forumlarda da baktım ama bulamadım çözümünü. Windows 10 kullanıyorum. Gördüğünüz gibi ping +200...
Geri