RDR2 vs RDR2 Ultimate Edition

yigitrocks

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,309
Aralarında 70TL fark var. Oyunu iyi bilen arkadaşlar, Ultimate Edition alırsam bana ne yararı olur? 70TL farka değer mi? Online modda işime yarar mı?

Buyrun;
Kısaca, evet onlineye bonus hediyeler veriyor.
Screenshot_2021-03-19-06-11-06-368_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

yarar. Kıyafer falan verirler.

Knk bunu atıyorsun da zaten burdan bir şey anlamadığım için konu açtım. Rütbe bonusları diyor, at vs. diyor ama bunlar iş yapıyor mu önemli olan o.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kıyafet ne artı sağlıyor?
görünüş :D ama at hızlı koşmanı sağlıyor diye biliyorum

Beyler verdiğiniz cevaplar hiç yeterli değil. Oyuna hakim biri yardımcı olursa sevinirim. At hızlı koşmanı sağlıyor diyorsun knk gözünü seveyim bu nasıl cevap. Verdikleri at beni ne kadar süre idare eder, meslekler varmış sanırım onları açmamda rahatlık sağlar mı, para kasmamda destek olur mu vs. gibi bilgiler lazım bana. Tek tük ve yetersiz cevaplar vermeyin lütfen.

Bu şey gibi hani online oyunlara para yatırır ve çok kasmana gerek kalmadan yüksek seviye olur ya bu işleme pay 2 win deriz. Hah bu da ona benziyor.

Kıyafet yani kardeşim ekstra kıyafet veriyor, kıyafet ne artı saglayacak. Rütbe bonusu , mesela , örnek rütbe 50 diyelim. 50 de 100 altın 100 exp aliyorsan 150 altın 150 exp alirsin. Yani rutbenjn sana verdiği neyse ultimate alırsan daha fazla sana verecek. Koyu kestane atın da ne işe yaradigini söylemeye gerek yoktur umarım. 😀 Ultimate sürümünde bonus olarak verdiğine göre diğer atlardan daha iyidir.

Geri