Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Valorant geçmiş maçları izleme ?

Arkadaşlar merhaba Valorant geçmiş maçları izleme gibi bir imkanımız var mı lotus haritasında savunma oynarken manyak bir cluch attım da izlemem lazım :D
  2. Beşiktaşlı Reyna

Cyberpuck 2077 almaya değer mi ?

Arkadaşlar ilk çıktığı zamanlar oyunu bitirdim crackli olarak sizce almaya değer mi ?
  3. Beşiktaşlı Reyna

Hangi ayarları yapmalıyım ?

Valorant, CS2 oynuyorum sürekli adamları geç görüyorum yırtılmalar oluyor hangi ayarı yapmalıyım ? Oyunda en düşük ayarlarda oynuyorum
  4. Beşiktaşlı Reyna

Mouse tıklama sorunu

Arkadaşlar merhaba, Razer viper mini kullanıyorum fps oyunlarında nedense mouse tek tıklasam bile çift bazen 4,5,6 kere basıyorum istemsiz şekilde bu nedendir ? Bu durumu göstermek için kısa bir video ekliyorum https://video.hizliresim.com/KW4xpOhxYdXpLzN/watch
  5. Beşiktaşlı Reyna

Oyun kapanma sorunu nedendir

Arkadaşlar çok oyun oynadım ilk kez başıma geliyor. UNCHARTED™ Hırsızlar Mirası Koleksiyonu oynarken oyun gemi çarpma sahnesinde kapanıyor nedendir ? 1679764476 Sorun bu
  6. Beşiktaşlı Reyna

Küçükken Oynadığınız Oyunlar

Arkadaşlar merhaba, Ben küçükken tv kanalının bir tanesinde sürekli her pazar oyun gösterirlerdi. Ve hoşuma giden her oyunu not almıştım bir gün bilgisayarım olursa yükleyip oynarım diye fakat o zamanlar hiç bilgisayarım olmadı. Seneler sonra ddr2 ramli bir sistemim oldu sanalika oynardım. Sonra...
  7. Beşiktaşlı Reyna

RDR2 TR yama orjinal yapma

Arkadaşlar merhaba, story mod oynarken Tr yama yapıp oynadım fakat online girmek istiyorum. Ama tr yama var diye hata veriyor sanırım. Orjinal nasıl yaparım ? hangi dosyayı değiştirdiğimi hatırlamıyorum :/
  8. Beşiktaşlı Reyna

CS-GO güncelleme gelene kadar en iyisi valorant

Şu oyunu o kadar çok seviyorum ki senelerdir oynuyorum. Rankım global olmasa da hiç bir zaman, o kadar yükselmişimdir. Ve bu oyunu bırakmamın tek nedeni işte görseldeki şeydir. Son raund oyundan atılır mı abi yok böyle bir saçmalık ya bu oyuna senelerdir bunun güncellemesi gelmez mi ?
  9. Beşiktaşlı Reyna

RDR 2 hala alınır mı ?

RDR 2 hiç oynamadım almayı düşünüyorum hiç videosunu bile izlemedim. 2018'de çıkmış sizce hala alınır mı epic games'te 100 lira ?
  10. Beşiktaşlı Reyna

FİFA 23 Gamepad Sorunu

Arkadaşlar dün fifa 23 aldım origin'den fakat oyuna giriyorum gamepad görmüyor. Steam ekledim yapıyorum ama genelde hata veriyor ve oyundan atıyor. Bunu çözmenin başka yolu yokmudur ?
  11. Beşiktaşlı Reyna

FİFA 23 İNDİRİMDE (210 TL)

Arkadaşlar bir kaç gün önce Fifa 23 indirime girer mi diye post açmıştım şuan indirimde. EA'de 210 TL
  12. Beşiktaşlı Reyna

Fifa 23 İndirimi Olur Mu?

Arkadaşlar normal de PES'ciyim fakat 23 almak istiyorum pes 23 çıkmadığı için. Alınır mı almayı düşünüyorum aslında fakat indirim beklemek istiyorum yakında bir indirim gelir mi ?
  13. Beşiktaşlı Reyna

Crack oyun sitesi önerisi

Önerdiğiniz crack oyun sitesi var mı? Torrentten indirmek istemiyorum açıkçası God of war fifa 23 ve cyberpunk için soruyorum
  14. Beşiktaşlı Reyna

Valorant hesap verebilecek? Bronz veya demir

Arkadaşlar merhaba, kendimin dia hesabım var kuzeni rank atlatıcam da demir 3 veya bronz 1 hesabı olan var mı? Itemsatistan random hesap aldım fakat banlı çıktı. Elinde yedek olan varsa verirse sevinirim.
  15. Beşiktaşlı Reyna

PS oyunlarını PC'de oynamak

Selamlar, PS oyunlarını PC'de oynamak mümkün mü arkadaşlar. Aklımda kalan bir kaç oyun var da onları PC de oynamak istiyorum. Para vermeden emülatör falan var mı ?
  16. Beşiktaşlı Reyna

Valorant %98 oran yardim

Arkadaşlar bildiğiniz gibi sezon bitimine 3 gün kaldı. Ben gümüşten düştüm solo oyuncuyum. Tekrar gümüş olcam %98 oranım var. Yardım edebilir misiniz kendine güvenen birileri varsa hemen girelim. Killjoy sage sova jett brim oynuyorum
  17. Beşiktaşlı Reyna

Yardım Valorant geç açılma sorunu

Merhaba dostlar, valorant indirdim oynuyorum fakat oyun açma .exe'sine bastığım zaman oyun geç açılıyor ve harita bulduğu zaman geç geliyor. Oyuna girdiğim zaman ilk 30 saniye kasma yapıyor. Bunun nedenleri ve çözümü nedir ? Nereye baksam bulamadım. Ama bir daha ki oyun bulmada falan daha hızlı...
  18. Beşiktaşlı Reyna

Valorant geç açılma sorunu

Merhaba dostlar, valorant indirdim oynuyorum fakat oyun açma .exe'sine bastığım zaman oyun geç açılıyor ve harita bulduğu zaman geç geliyor. Oyuna girdiğim zaman ilk 30 saniye kasma yapıyor. Bunun nedenleri ve çözümü nedir ? Nereye baksam bulamadım. Ama bir daha ki oyun bulmada falan daha hızlı...
Top Bottom