Hadicanmsnde
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 448
Arkadaşlar bir kaç gün önce Fifa 23 indirime girer mi diye post açmıştım şuan indirimde. EA'de 210 TL
190TL dün akşammış şuan 210 TLOriginde 190 lira mi ne
ea play üyelerine 190tl190TL dün akşammış şuan 210 TL
FIFA 23 sorunlu bir oyun olmuş her oyuna girdiğim de profili tekrar yüklüyorum kariyer modu açılmıyor. Oyunda bir yavaşlık var. FIFA 22 daha akıcı.Arkadaşlar bir kaç gün önce Fifa 23 indirime girer mi diye post açmıştım şuan indirimde. EA'de 210 TL
Öyle olabilir tabi fakat 23 güncel sonuçta transferler falan o yüzden önceliğim oydu. Ve fifa 22 599 lira onu almaktansa 210 TL'ye 23 almak daha mantıklıFIFA 23 sorunlu bir oyun olmuş her oyuna girdiğim de profili tekrar yüklüyorum kariyer modu açılmıyor. Oyunda bir yavaşlık var. FIFA 22 daha akıcı.
tabii ki mantıklı olan güncel oyun fakat sorunlu biraz FIFA 22 de var bende onda sorun yok ilk aldigim da hata çok yoktuÖyle olabilir tabi fakat 23 güncel sonuçta transferler falan o yüzden önceliğim oydu. Ve fifa 22 599 lira onu almaktansa 210 TL'ye 23 almak daha mantıklı![]()
EA olay üyeliği nasıl alınıyor? Ücretsiz değildir herhalde.Kac para?ea play üyelerine 190tl
Ücretsiz üye oluyorsun ama fiyat yine aynı değişmiyor 210 TLEA olay üyeliği nasıl alınıyor? Ücretsiz değildir herhalde.Kac para?
Ho tabii kih.o/g.o ? Daha az önce aldım