Hadicanmsnde
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 438
Önerdiğiniz crack oyun sitesi var mı? Torrentten indirmek istemiyorum açıkçası God of war fifa 23 ve cyberpunk için soruyorum
Valla hocam korsana destek yok ama ben yıllarca torrent kullandım sıkıntı yaşamadımÖnerdiğiniz crack oyun sitesi var mı? Torrentten indirmek istemiyorum açıkçası God of war fifa 23 ve cyberpunk için soruyorum
Torrentte daha çok virüs bulaşır diyorlar doğru mu?Valla hocam korsana destek yok ama ben yıllarca torrent kullandım sıkıntı yaşamadım
Valla ben rahat 4-5 sene kullandım sorun yaşamadım.Torrentte daha çok virüs bulaşır diyorlar doğru mu?
Site önermek mi yasak?Yasak diye biliyorum
Korsana destek yok bu forumda birdaha konu açmayınız lütfenÖnerdiğiniz crack oyun sitesi var mı? Torrentten indirmek istemiyorum açıkçası God of war fifa 23 ve cyberpunk için soruyorum
Yersin knk instadan at atacaksandirek sitenin linkini sallasam uyarı yer miyim yııllardır kullanıp sıkıntı yaşamadığım siteler var
Denemek istemezsin.direk sitenin linkini sallasam uyarı yer miyim yııllardır kullanıp sıkıntı yaşamadığım siteler var
EvetSite önermek mi yasak?
Özelden de atabilirsin knkmdirek sitenin linkini sallasam uyarı yer miyim yııllardır kullanıp sıkıntı yaşamadığım siteler var
Valla ben rahat 4-5 sene kullandım sorun yaşamadım.
Şimdi nasıldır bilemem .
Korsan yayın linki istemesek yasak.Önerdiğiniz crack oyun sitesi var mı? Torrentten indirmek istemiyorum açıkçası God of war fifa 23 ve cyberpunk için soruyorum