Arama sonuçları: *

1. CHADE GİGAD

GTA 5 nereden bulabılırım?

Arkadaşlar selam artık hiçbir oyun sarmıyor bende gta 5 oynamak ıstedım malum uzun zaman önce gta 5 ücretsiz verildi gta 5 verebılecek veya ucuz fiyata satan birisi varmı?
  2. CHADE GİGAD

Oyun Önerisi Olan Varmı?

Arkadaşlar merhaba pc alalı 3 yıl oldu ilk başlarda cs oynuyordum valorant çıktıktan sonra hep onu oynamaya başladım 3 yıl içerisinde toplam 2 adet hikayeli oyun bitirdim doom eternal ve dying light herkesın beğendiği oyunlar dikkatimi çekmıyor hıkayeli oyunları zar zor beğenıyorum artık oyun...
  3. CHADE GİGAD

Valorant hakkında yardım lazım?

Merhabalar şuanda platin 3 40 kp yim takımıma sürekli çocuk ve toxic gelerek zar zor solo kastım şimdi düşmek istemiyorum dia olmama yardim edebilecek smurf arkadaşlar varmı ücretli boostlara baktım fıyatlar çok fazla geldiği için burya yazıyorum şimdidden teşekkürler
  4. CHADE GİGAD

House Flipper İçin Türkçe Yama Varmıdır?

Arkadaşlar xbox gamepass üzerinden house flipper indirdim türkçe desteği yok yama lınkı olan varmı?
  5. CHADE GİGAD

Oyun Önerileriniz Nelerdir?

Selamlar arkadaşlar pc yi aldığım günden beridir hep csgo forza horızon 4 ya da valorant oynadım hıkaye oyunlarına başlamayı denedım güzel saran hiç bir oyun bulamadım xbox gamepass de bulunan doom eternalı deneyeyim dedim oyunu 1 günde oturup bitirdim mükemmel bir oyunmuş sizden ricam şu xbox...
  6. CHADE GİGAD

Metro 2033 de aldığım hata

Arkadaşlar metro 2033 oynuyorum bir kere suya düştüm başladıkça aynı yerden devam edıyor sureklı suyun içinde doğup doğup ölüyorum
  7. CHADE GİGAD

Oyun Bu Şekilde İnmiş

Merhaba arkadaşlar dun gece torrent üzerinden death stranding ındırmıstım suan kurdum dosyalar bu formatta inmiş ne yapmam gerekıyor
  8. CHADE GİGAD

Oyunu Kurdum fakat oyun yok

Arkadaşlar az önce ınternet üzrinden god of war indirdim kurdum kurar kurmaz oyunu çalıştırdı oynadım turkçe yama için kapattım ama suan oyunu bulamıyorum c diskınden god of waw klasörüne girince sadece game save diye bir dosya var oyun kısayolunu nasıl bulabılırım ya da kurulu olduğu yeri
  9. CHADE GİGAD

Oyunu Kurdum Fakat Bulamıyorum

Arkadaşlar az önce ınternet üzrinden god of war indirdim kurdum kurar kurmaz oyunu çalıştırdı oynadım turkçe yama için kapattım ama suan oyunu bulamıyorum c diskınden god of waw klasörüne girince sadece game save diye bir dosya var oyun kısayolunu nasıl bulabılırım?
  10. CHADE GİGAD

Dosya Hatası Nasıl Düzeltilir?

Arkadaşlar dyıng lıght oyununda cheat engıne ıle hıle yaptım para hılesı vb. gibi yaparken başka dosyaların da kodunu değiştirmişim elımde 40k vuran sılah var hiç bir şey öldüremıyorum başka sılahlarla da denedım hasarım hiçbirşeye yetmıyor bunu nasıl gerı alabılırım oyunu sılıp baştan yukledım...
  11. CHADE GİGAD

Bu hatayı nasıl düzeltirim

Arkadaşlar dyıng lıght oyununda cheat engıne ıle hıle yaptım para hılesı vb. gibi yaparken başka dosyaların da kodunu değiştirmişim elımde 40k vuran sılah var hiç bir şey öldüremıyorum başka sılahlarla da denedım hasarım hiçbirşeye yetmıyor bunu nasıl gerı alabılırım oyunu sılıp baştan yukledım...
  12. CHADE GİGAD

FPS oyunları için tek tek ateş etme

arkadaşlar fps oyunları ıcın tek tek ateş etme makrosu ayarı nasıl yapılır yanı basılı tutsam bile 1 tane ateş edecek şekilde mouseu modelim logıtech g102 lıghtsync
  13. CHADE GİGAD

Steam Nasıl Bakiye Kasılır?

Arkadaşlar steamde 3 tl bakıyem var şu kış ındırımlerı hazır varken the forrest almak ıstıyorum bıraz fazla ama 10 tl gıbı bı meblayı nasıl kasabılırım?
  14. CHADE GİGAD

Forza Horızon 4 horızon yaşamı?

Arkadaşlar forza horızon 4 ü arkadaşımla beraber oynamak ıstıyorum fakat yenı ındırdıgı ıcın horızon yaşamı kapalı bunu açması ne kadar sürüyor acaba
  15. CHADE GİGAD

En uzun suren outlast?

Arkadaşlar daha demın outlast whistleblower ı bitirdim seriye sondan başlamış oldum galıba outlast 1,2 ve outlast whistleblower arasında en uzun suren hangısı outlast whistleblower dan aldıgım zevkı outlast 1 den alırmıyım sizce yani hangısı ortalama kaç saatte bitiyor bitirmiş olan arkadaşlar...
  16. CHADE GİGAD

outlast whistleblower ın save dosyalarını nasıl bulabılırım

outlast whistleblower oyunumnu yarıya kadar oynamıstım fakat oyun sılındı ve bıdaha yukledım %50 save dosyası nasıl bulabılırım oyunu suanda yarıda olanlar kaydedıp atabılırmı acaba?
  17. CHADE GİGAD

Far cry 3 de karşılaştıgım sorun

Beyler dün bildiğiniz üzere farcry 3 ubısoft connect de ücretsiz oldu oyunu indirdim şuan oyuna gırerken benden aktıvasyon kodu ıstıyor bunun çözümü nedir
  18. CHADE GİGAD

Forza Horizon 5 i sistemim oynatırmı

Arkadaşlar fh4 u extrem grafiklerle 40 ile 60 fps arasi alıyorum sistem gtx 1650 ventus i5 9400f 8 gb ram
  19. CHADE GİGAD

Hikaye oyunu önerir misiniz?

Arkadaşlar artık savaş temalı haıkye oyunlarından bıktım oynanışı ve mekanıkleri güzel savaş harici hikaye oyunu önerir misiniz?.
  20. CHADE GİGAD

Forzadakı bu arabanın değeri nedir sizce?

Agalar bi araba var oyunda başka bi yerde bulamadım sizce kaç paraya satılır bu veya satmamalımıyım
Top Bottom