GTA 5 nereden bulabılırım?

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
102
Arkadaşlar selam artık hiçbir oyun sarmıyor bende gta 5 oynamak ıstedım malum uzun zaman önce gta 5 ücretsiz verildi gta 5 verebılecek veya ucuz fiyata satan birisi varmı?

Arkadaşlar selam artık hiçbir oyun sarmıyor bende gta 5 oynamak ıstedım malum uzun zaman önce gta 5 ücretsiz verildi gta 5 verebılecek veya ucuz fiyata satan birisi varmı?
İtemsatış gibi sitelere bakabilirsin orada illaki vardır

Satıcı kişiyi tanımıyorum. Donanım arşivi bölümünün ikinci el kısmında bir çok ilanı var.

İtemsatış gibi sitelere bakabilirsin orada illaki vardır
hocam ordaki hesaplar offlıne ve 50 kişiye satılıyor ben sitede birden fazla almış vermeyi veya satmayı düşünen arkadaşlar varsa onlardan temin edeeceğim

hocam ordaki hesaplar offlıne ve 50 kişiye satılıyor ben sitede birden fazla almış vermeyi veya satmayı düşünen arkadaşlar varsa onlardan temin edeeceğim
Hayır sadece mesela Steam ve epic hesabı da satılıyor hatta kendim almıştım bir oyunu denemek için hesabın bilgilerini değiştirmiştim sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,164
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri