Neler Yeni

GTA 5 nereden bulabılırım?

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
Arkadaşlar selam artık hiçbir oyun sarmıyor bende gta 5 oynamak ıstedım malum uzun zaman önce gta 5 ücretsiz verildi gta 5 verebılecek veya ucuz fiyata satan birisi varmı?

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Arkadaşlar selam artık hiçbir oyun sarmıyor bende gta 5 oynamak ıstedım malum uzun zaman önce gta 5 ücretsiz verildi gta 5 verebılecek veya ucuz fiyata satan birisi varmı?
İtemsatış gibi sitelere bakabilirsin orada illaki vardır

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Satıcı kişiyi tanımıyorum. Donanım arşivi bölümünün ikinci el kısmında bir çok ilanı var.

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtemsatış gibi sitelere bakabilirsin orada illaki vardır
hocam ordaki hesaplar offlıne ve 50 kişiye satılıyor ben sitede birden fazla almış vermeyi veya satmayı düşünen arkadaşlar varsa onlardan temin edeeceğim

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
hocam ordaki hesaplar offlıne ve 50 kişiye satılıyor ben sitede birden fazla almış vermeyi veya satmayı düşünen arkadaşlar varsa onlardan temin edeeceğim
Hayır sadece mesela Steam ve epic hesabı da satılıyor hatta kendim almıştım bir oyunu denemek için hesabın bilgilerini değiştirmiştim sonra

Top Bottom