Oyun Önerisi Olan Varmı?

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
102
Arkadaşlar merhaba pc alalı 3 yıl oldu ilk başlarda cs oynuyordum valorant çıktıktan sonra hep onu oynamaya başladım 3 yıl içerisinde toplam 2 adet hikayeli oyun bitirdim doom eternal ve dying light herkesın beğendiği oyunlar dikkatimi çekmıyor hıkayeli oyunları zar zor beğenıyorum artık oyun oynamak ıstıyorum saracak oyun önerisi olan varmı

Arkadaşlar merhaba pc alalı 3 yıl oldu ilk başlarda cs oynuyordum valorant çıktıktan sonra hep onu oynamaya başladım 3 yıl içerisinde toplam 2 adet hikayeli oyun bitirdim doom eternal ve dying light herkesın beğendiği oyunlar dikkatimi çekmıyor hıkayeli oyunları zar zor beğenıyorum artık oyun oynamak ıstıyorum saracak oyun önerisi olan varmı
Elden Ring.

Aksiyondan ziyade hikaye ve gidişat yönetme meraklısıysanız önerebileceğim oyun: The Forgotten City

Arma 3 yada Left 4 Dead 2 tarzında online oyunlar arkadaşlarınız ile güzel vakit geçirebilirsiniz.
Yada Forza Horizon 4-5 yine arkadaşlar ile güzel vakit geçirebilirsiniz.
Medal of honor serisi dağlarda operasyonlar vs sarabilir. Yok bunlarda sarmaz ise Diablo gibi alternatif sunabilirim.

kingdom come deliverance

Rdr2, metro serisi, mafia ilk 2 oyun. Rpg seversen Witcher olabilir. Platform olarak ori öneririm.

Herkesin beğendiği oyunlar diye bir şey yoktur.İyi oyunları herkes beğenir :)

Elden Ring
TES V Skyrim
Metro serisi
Witcher serisi (2-3)
Telltale Games oyunları özellikle The Walking Dead
Bioshock serisi (erik gibidir kütür kütür)
Dishonored 1-2
Wolfestein serisi ( Yeni çıkanlar) ( 3D ile Return to Castle Wolfenstein değil tabii ki :) )
Borderlands serisİ

aklıma bunlar geliyor.Daha da gelirde eskisi kadar öneremiyorum artık. Beğendiğin başka oyun varsa söyle ona göre de önerebilirim biraz daha
Dying Light tarzında bu arada
Dead İsland serisi var onu oynayabilirsin ( Escape Dead İsland hariç )

Mount&Blade: Bannerlord.
Hitman: Absolution

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,344
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri