Arama sonuçları: *

1. Eyüphan.10

Tenda V12 AC1200 Mbps modem nasıl? alınır mı?

arkadaşlar bu modemi almayı düşünüyorum stok tt modeminide kablo ile buna bağlayıp router olarak kullanacağım 1500tl bütçede bu modem alınır mı uzun yıllar sıkıntısız saçma sapıtmalar olmadan kullanabileceğim bir modem mi yada bu fiyatta önerebileceğiniz başka modem varmı
  2. Eyüphan.10

1500 tl modem önerir misiniz??

arkadaşlar 1500 tl ye kadar bütçem var bu bütçede en sağlam modem nedir stock tt modemi kullanıyorum 1500 tl lik bir modem yetecektir kullanılıcak yerde oyun vs oynanmayacak video vs izlenip sosyal medyada dolaşılacak ve eski tt modeminide router olarak kullanıcam bu arada bu bütçede...
  3. Eyüphan.10

ikincil modem arıyorum öneri / elimdeki modem nasıl

arkadaşlar elimde türktelekomun basic 2.4ghz/5ghz modemlerinden var alt kata kablosuz router bi işe yaramıyor bende kablo ile alt kata ikinci modem routeri çekmek istiyorum max 1000tl ye 20m ethernet kablosu ile birlikte ikincil modem/router önerebilir misiniz? bu fiyat bandında resmini...
  4. Eyüphan.10

TD-W9970v3 modem hız düşüklüğü

benim evimde keenetic extra dsl modem var 70 mbps internetim var üst kata çekmediği için cat6 kablo ile TD-W9970v3 (türk telekomun verdiği) modeme internet veriyorum dhcp sunucusunu vs de TD modemden kapattım her şey olması gerektiği gibi modemden wifi üzerinden genelde 40-50mbps hız alıyorum ...
  5. Eyüphan.10

keenetic extra dsl ikinci el alınır mı? 800 TL

hocamlar aşağıdaki linkde bulunan modemi almak istiyorum ikinci el milenicom bağlatıyorum daireme ilk defa internet bağlatıcam öncesinde ortak kullanıyodum şimdi bi modem almam gerekti araştırdım biraz tenda v300 önerenler oldu bütcemde 700 tl bütcem var sizce ne yapmalıyım altyapım vdsl 68mgbt...
  6. Eyüphan.10

600 tl altı vdsl2 modem arıyorum

arkadaşlar milenicom a abone oluyorum modemim yok altyapım vdsl 68mgbt bana tp-link vn020-f3 satmak istediler 900 tl ye bende internette 540 tl olduğunu görüp modemimi kendim alacağım dedim şimdi bu fiyat bandında alabileceğim en iyi modem nedir arkadaşlar?
Top Bottom