600 tl altı vdsl2 modem arıyorum

Eyüphan.10

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
Bütçe
650
arkadaşlar milenicom a abone oluyorum modemim yok altyapım vdsl 68mgbt bana tp-link vn020-f3 satmak istediler 900 tl ye bende internette 540 tl olduğunu görüp modemimi kendim alacağım dedim şimdi bu fiyat bandında alabileceğim en iyi modem nedir arkadaşlar?

Hocam yukarıda benşm

belirttiğimden daha iyi midir? kalite performans olarak ve vdsl de 5ghz modem olsa bi etkisi oluyormu
hocam max 100 mb destekliyor vdsl ve sizin alt yapı o kadar sunamıyor 2.4g her türlü karşılar

hocam max 100 mb destekliyor vdsl ve sizin alt yapı o kadar sunamıyor 2.4g her türlü karşılar
hocam ikinci elden 750 tl ye keenetic extra dsl aldım altyapım 67 gözüküyor millenicom bağlattım vdsl şuan 5 cihaz bağlı hız testi yapıyorum 5ghz destekli desteksiz kablolu bile denedim her türlü 69mgbt veriyor çok stabil ilk gün için sonuçlar öüthiş inşallah hep böyle gider

hocam ikinci elden 750 TL ye keenetic extra dsl aldım altyapım 67 gözüküyor millenicom bağlattım vdsl şuan 5 cihaz bağlı hız testi yapıyorum 5ghz destekli desteksiz kablolu bile denedim her türlü 69mgbt veriyor çok stabil ilk gün için sonuçlar öüthiş inşallah hep böyle gider
Bütçenize göre en iyisini almışsınız hocam modemde sorun yok gözüküyor hayırlı olsun güle güle kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,498
Üyeler
195,373
Son üye
SugarCube
Geri