Neler Yeni

keenetic extra dsl ikinci el alınır mı? 800 TL

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
hocamlar aşağıdaki linkde bulunan modemi almak istiyorum ikinci el milenicom bağlatıyorum daireme ilk defa internet bağlatıcam öncesinde ortak kullanıyodum şimdi bi modem almam gerekti araştırdım biraz tenda v300 önerenler oldu bütcemde 700 TL bütcem var sizce ne yapmalıyım altyapım vdsl 68mgbt
Keenetic modem asla üzmez. Vdsl kullanırken çok kullandım arkadaşıma da kullandırdım.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Fibere geçene kadar 3 sene kadar kullandım asla üzmedi, network uzmanı değilim ama baya özelleştirme şansın olan güzel bir router.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Bitmeden yap da bu ay sonu bitiyor gözüküyor. Hayırlı olsun. Benim altyapı 80 gösteriyor 93 altına düşmedi genelde 100 alıyorum.
bende yeni almıştım sayenizde kayıt ettim teşekkürler :love:
1684479722791.png

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Keenetic modem asla üzmez. Vdsl kullanırken çok kullandım arkadaşıma da kullandırdım.
Bende iki gindür kullanıyorum değerler mükemmel
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıfırı zaten o fiyatta
sıfırı nerede o fiyata hocam bu extra dsl modeli sıfırı 1300 tl en ucuz sizin dediğiniz omni dsl olabilir mi?

Üzmek istemem ama şu anda baktığınız ve yarı fiyatına aldım diye karşılaştırdığınız Keenetic Extra DSL yeni gigabit portlu ve daha yüksek işlemci ile belleğe sahip olan modeldir.
İkinci el normal bir fiyata almışsınız. Hayırlı olsun.

Keenetic kn-2111 = extra dsl = carrier dsl (100mbit ethernet portu) sıfırı ~1100tl
Keenetic kn-2112 = yeni versiyon extra dsl (1gigabit Ethernet portlu) sıfırı ~1600tl

Garanti uzatma istediğiniz zaman yapabilirsiniz.
Garanti cihaz ilk online olduğu tarih itibari ile uzar.

19 Mayıs 2021 tarihinde online olmuş bir Keenetic'i bugün kayıt ederseniz 19 Mayıs 2024 kutu garantisi 19 Mayıs 2025'e uzar.
Hocam fiyat olarak evet yarı fiyatı değil 1150 tl imiş sıfırı ben 1300 sanıyordum lakin yinede üzülmedim çünkü ikinci elde iyi insan ve temiz mal bulmak çok kolay değil aldığım arkadaş gayet iyi ve anlayışlı idi ayrıca modemde gayet güzel kullanılmış yıpranmamış ve kıyaslamamı yarı fiyat dmeek yerine şu şekilde yapıcam 700 tl ye alacağım hiçbir modem bu modem kadar dolu olmicak ve kaliteli olmicak üzülmeme sebeplerimden biriside sıfırının 1150 olması zaten 1000 tl gibi seviyelere çıkacak param yoktu sıfır alamazdım yani zaten ikinci elde ise çok fazla ilan olmamasına karşın ilan fiyatları daha yüksek ti ben ufak pazarlık ile 750 tl ye makul bir fiyata 5ghz özelliği ve yanında bisürü özelliğe sahip keenetic marka gerçekten kaliteli ve tutulan model bir modem aldım gözüyle bakıyorum 700 tl civarına bu modemin yakınına yanaşabilecek potansiyelde bir modem daha olmamasıda beni mutlu eden yanlardan tabii ki bir tık daha pazarlık yapılabilir fiyat 650 lere çekilebilirdi sağlık olsun kârdan zarar ettik gözüyle bakıyorum çünkü araştırma yapmasam internet sağlayıcı tarafıdan bana 1000 tl ye sunulan 500 tl lik tenda modemi alacaktım kısacası kârdan zarar ettik lakin güzel oldu evdeli tesisatıda kendim çektim ordanda 400 tl gibi bi fiyat istemişti elektrikci ondanda kar ettim gayet mutluyum şahsen

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom