sapphire-rx-7800-xt-pure-gaming-11330-03-20g-256-bit-gddr6-16-gb.webp

Satılık AMD Sapphire Pure Radeon RX 7800 XT 16GB Ekran Kartı

20,000.00 TRY
Durumu
İkinci El
Bellek
16GB

Detaylar

Kartı Ocak 2025 Hepsiburada üzerinden aldım aktif olarak 8 ay kullandım.

Garantisi devam etmektedir (8 ay kaldı). Kutusu mevcut.

Yanında Ekran kartı destekleme aparatını da vereceğim

Mining söz konusu değildir.

Karta çok yüklenmedim.

Beyaz sistemler için güzel bir tercih. Aynı zamanda 2k oyunculuk içinde akıcı bir deneyim sunuyor.

Kartımı yükseltmek için satıyorum.

Yorumlar

Daha yeni teknoloji + daha verimli + daha düşük güç tüketimi + daha iyi ray tracing ve özel FSR 4 desteği sunan RX 9060 XT (16gb) 19.000₺’ye alınıyorken ; “Fiyat oldukça yüksek” kalmış..

Daha yeni teknoloji + daha verimli + daha düşük güç tüketimi + daha iyi ray tracing ve özel FSR 4 desteği sunan RX 9060 XT (16gb) 19.000₺’ye alınıyorken ; “Fiyat oldukça yüksek” kalmış..
Ortalama ne kadar bir fiyata koymam gerekiyor peki ?

Ortalama ne kadar bir fiyata koymam gerekiyor peki ?
Yanlış anlamayın.sonuçta fiyatı satıcı belirliyor istediğiniz fiyatı yazabilirsiniz ama Eğer siz alıcı olsanız sizde fiyat performans arayışında olarak bir seçim yapardınız. Eğer ciddi olarak bi fiyat tavsiyesi istiyorsanız; bu fiyat kesinlikle 18bin liranın altında olurdu. Ki o fiyat bile yeterli düzeyde çekici olmayabilir. İyi satışlar dilerim

Yanlış anlamayın.sonuçta fiyatı satıcı belirliyor istediğiniz fiyatı yazabilirsiniz ama Eğer siz alıcı olsanız sizde fiyat performans arayışında olarak bir seçim yapardınız. Eğer ciddi olarak bi fiyat tavsiyesi istiyorsanız; bu fiyat kesinlikle 18bin liranın altında olurdu. Ki o fiyat bile yeterli düzeyde çekici olmayabilir. İyi satışlar dilerim
Anladım teşekkürler bilginiz için.

2k ultrada diablo4 140-185 fps aldığım eski kartım ve bu beyaz renk çok yazmışsın edeceği en az 19.999TL ve üzeri 7.nesil f/p saf güç kralı
Evet biraz fazla yazdığımı fark ettim fiyat düzenlemesi yapacağım müsait olduğum bir vakitte

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
Svemort
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Ekran Kartı
Hit
92
Yorumlar
7
Sona eriyor