1779815023305.webp

Satılık Havit H2002P 800 TL

Closed
Dostlarım tam 8 gün önce aldım iadeye yollamıştım kabul edilmedi forumda çok övülmüştü hayal ettiğim gibi bir performans vermedi sadece 2 3 saat kullandım kutusu mevcut...
800.00 TRY
Marka
Havit
Durumu
İkinci El
Durum
This ad has been closed. Reason: Vazgeçtim

Detaylar

Dostlarım tam 8 gün önce aldım iadeye yollamıştım kabul edilmedi forumda çok övülmüştü hayal ettiğim gibi bir performans vermedi sadece 2 3 saat kullandım kutusu mevcut değil faturası var. Dip ses sorunu yoktur İstanbul Avrupa Yakası elden teslim olur
1779815023305.webp

Yorumlar

Dostum neden beğenmedim? 8 günlük bir ürün ise neden bu kadar ucuza satıyorsun acil mi?
satıp fifine h3 alacaktım ya da karne indirimlerinden baska bir sey. Kulaklık sadece bass modunda güzel ses veriyor diğer modlar boş ekolayzer ayarları da sesi o kadar güzelleştirmemişti. Ama bass modunda alıştım kulaklığa

satıp fifine h3 alacaktım ya da karne indirimlerinden baska bir sey. Kulaklık sadece bass modunda güzel ses veriyor diğer modlar boş ekolayzer ayarları da sesi o kadar güzelleştirmemişti. Ama bass modunda alıştım kulaklığa
Hocam bende mu kulaklığı alacaktım da biraz kafamı karıştırdın. Mikrofon kalitesi nasıldı peki?

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
Wersty
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Kulaklık
Hit
87
Yorumlar
5
Sona eriyor