Selamlar herkese,
6 Mart 2025 tarihinde satın aldığım Samsung Odyssey G4 (25" 240Hz 1ms IPS) monitörümü daha büyük bir modele geçiş yapacağım için satıyorum. Aldığım günden beri sorunsuz şekilde kullanmaktayım.
Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
6 Mart 2025 tarihinde satın aldığım Samsung Odyssey G4 (25" 240Hz 1ms IPS) monitörümü daha büyük bir modele geçiş yapacağım için satıyorum. Aldığım günden beri sorunsuz şekilde kullanmaktayım.
- Panel Durumu: Ölü piksel veya ghosting kesinlikle yoktur. IPS panellerde standart olan hafif bir ışık sızması mevcuttur; fotoğraflarda kameranın pozlamasından ötürü bir tık daha belirgin çıkmış olsa da çıplak gözle kullanırken kesinlikle o kadar rahatsız edici veya göze batan bir durum değildir.
- Kozmetik / Kullanım: Ürünü ilk günden itibaren harici monitör kolu (North Bayou vb.) ile kullandım. Bu yüzden kendi orijinal standı/ayağı hiç takılmadı, sıfır olarak kutusunda durmaktadır.
- Kutu / Fatura / Garanti: Kutusu, faturası ve tüm kutu içeriği eksiksiz şekilde duruyor. Mart 2027 tarihine kadar garantisi devam etmektedir.
Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.