Havit Fuxi H3 cızırtı sorunu ve Hepsiburada Değişim Süreci

Bate

80+
Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar selam, bundan birkaç gün önce herkesin Havit Fuxi H3 ü övmesi üzerine, geçen hafta pazar günü sipariş ettim ve ürün perşembe geldi. Üründe herhangi bir ses çalarken arkada cızırtı gibi "zzzzzzz" diye bir ses geliyor. Ne yapsam çözemedim günlerdir, bildiğiniz bir çözümü varmı? Değişim talebi açtım hepsiburada üzerinden, pazartesi almaya gelecekler, gelip aldıklarında kaç günde yenisi elime ulaşır?

1200 tl ye hangi kablosuz dongle lı kulaklık alınır? Ona göre direkt iade edeyim uğraşmadan tekrar h3 ile
kablosuz bu bütçede çok zor parolpara ve iyzcio kampanyaları ile bişeyler alabilirsin

Kim övmüş o kulaklığı Allah aşkına? Her abuk subuk marka tavsiyesinin altında bir taraflarımı yırtıyorum, almayın, etmeyin diye. Daha ne yapmamız lazım bizim?

Kim övmüş o kulaklığı Allah aşkına? Her abuk subuk marka tavsiyesinin altında bir taraflarımı yırtıyorum, almayın, etmeyin diye. Daha ne yapmamız lazım bizim?
Fuxi H3 inceleme forumları, "alınır mı?" gibi başlıkların altındaki çoğunluk, incelemeler, youtube videolarında falan kulaklığı dongle sorunu hariç övüyorlardı. Onlara inanarak aldım ve şuan cızırtı sesinden ses kasamıyorum, 1200-1500 tl bandında dongle lı kulaklık öneriniz varsa ona göre iade edeyim direkt değiştirmek yerine.

Fuxi H3 inceleme forumları, "alınır mı?" gibi başlıkların altındaki çoğunluk, incelemeler, youtube videolarında falan kulaklığı dongle sorunu hariç övüyorlardı. Onlara inanarak aldım ve şuan cızırtı sesinden ses kasamıyorum, 1200-1500 tl bandında dongle lı kulaklık öneriniz varsa ona göre iade edeyim direkt değiştirmek yerine.

Güzel kardeşim, belli başlı kanalların dışında milletin "kaliteli, güvenilir, sıkıntısız" falan dediği ürünlere falan aldanma. Çoğu firma "Bizim malımızı kanalında öv" diye para/ürün gönderiyor. Daha 2 ay önce bir teknoloji kanalında, yeni monitör markalarından bir tanesinin incelemesini izledim. Hem 3 tane ölü piksel, hem de ışık sızması vardı ve markayı deli gibi övüyordu adam. Yorumlarda milleti bir gör...

Hiç bir zaman tek foruma bakma. Bir sürü forum var, hepsine konu aç. Kafan karışırsa git kendin deneyimle almadan önce. Az buz paralar değil ve para artık kolay kazanılmıyor ve çok değer kaybetti.

Bahsettiğin fiyat bareminde kablosuz kulaklık bulamazsın. Kulak içi istersen ona bakarım ama 1500TL'ye wireless zor. Ya 2. ele bakacaksın, ya da kablolu alacaksın.

Şans işi galiba bu hocam bende var nerdeyse 3 ayını dolduracak hiç bir sorunu yok

Arkadaşlar selam, bundan birkaç gün önce herkesin Havit Fuxi H3 ü övmesi üzerine, geçen hafta pazar günü sipariş ettim ve ürün perşembe geldi. Üründe herhangi bir ses çalarken arkada cızırtı gibi "zzzzzzz" diye bir ses geliyor. Ne yapsam çözemedim günlerdir, bildiğiniz bir çözümü varmı? Değişim talebi açtım hepsiburada üzerinden, pazartesi almaya gelecekler, gelip aldıklarında kaç günde yenisi elime ulaşır?
hocam h3 ve h7 rezil modeller aynısın h7 de çektim kendi kablosuz sevdasına kapılmam yüzünden kolay iade ederim diye düşündüğümden kafasızlığıma geldi kendi sitesinden aldım iade de edemedim bende sattım kulaklık ses kalitesi rezalet plasitk kalitesi yerlerde rahat değil en önemlisi kablsozuda gecikme vardı direkt hissettim yani bu bütçelerde kesinlikle kablolu tercih edin paranızı çöpe atmayın

Şans işi galiba bu hocam bende var nerdeyse 3 ayını dolduracak hiç bir sorunu yok
Kesinlikle fuxi h3 şans işi bir kulaklık. Bazısında ses çok kötü bazısının dongle ı bozuluyor benim öyle oldu garanti yapıyormu dongle ı biliyormusun?

Kesinlikle fuxi h3 şans işi bir kulaklık. Bazısında ses çok kötü bazısının dongle ı bozuluyor benim öyle oldu garanti yapıyormu dongle ı biliyormusun?
Bilmiyorum vallahide bunların destek hattı gibi bir şey var havit Türkiye destek yazınca çıkıyor oraya mail atarsan yardımcı olurlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,268
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri