Çözüldü✓ 9070xt 7800x3d sistemime öneri

Enermax tercihim olacakcgibi hocam 6 ay taksitle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkürler

Kasa öneriniz var mı siyah hocam. Zoko amiral öneriyorlardı sanki
Zoko amiral güzeldir zoko güzeldir

Sistem:

İşlemci: r7 7800x3d

Ekran kartı: sapphire pulse 9070xt

Anakart: Msi b850 gamingplus wifi

Ram: https://www.gaming.gen.tr/urun/5710...dr5-siyah-ram-ld5bu016g-r6000gdla/?ref=akakce

Ssd: Kioxia Pro 1 TB

Kasa+psu: https://www.gaming.gen.tr/urun/6235...3-0-mid-tower-atx-750w-80-bronze-gaming-kasa/

Sıvı soğutucu: ???

Bu sistem önerebileceğiniz değişim var mı, birde sıvı soğutucu önerebilir misiniz 3-4K bandında. Çok teşekkürler
hocam sıvı soğutucu yerine sağlam bir kule tipi soğutucu almanızı öneririm hem paranızın bi kısmı cebinizde kalır, ben r7 9800x3d ile perless assasin 120 kullanıyorum performansı gayet yeterli

hocam sıvı soğutucu yerine sağlam bir kule tipi soğutucu almanızı öneririm hem paranızın bi kısmı cebinizde kalır, ben r7 9800x3d ile perless assasin 120 kullanıyorum performansı gayet yeterli
Hocam izmir sıcaklığında 35 40 derece nemli havada 3 4 yıl dayanır mı ona hiç güvenemiyorum.

Zoko amiral güzeldir zoko güzeldir
https://m.n11.com/urun/zoko-king-ku...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Bu tüm parçaları sığdıracak kapasitede değil mi hocam?

Hocam izmir sıcaklığında 35 40 derece nemli havada 3 4 yıl dayanır mı ona hiç güvenemiyorum.

https://m.n11.com/urun/zoko-king-ku...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Bu tüm parçaları sığdıracak kapasitede değil mi hocam?
hocam dayanıklılık konusunda kule tipi soğutucular basit olduğu için ömürleri genelde ömürlüktür sıvı soğutucular pompa vs kalitesine göre elbet sorun çıkarır

Çok teşekkürler. Enermaxa göre daha kaliteli mi diyosunuz hocam ona göre alayım. Birde gaming genden ilk kez iyzico hesabı ile bunu alsam ne kadar bonus verecek bilginiz var mı

Enermax 1200 kullanan biri olarak tavsiye ederim güzel PSU
Kasada tipine sesine çok önem vermiyosan zoko amiral al geç büyük geniş kasa üst tarafa arctic dahil sigiyor
3 4 bandindaki 27mm radiatorlu ucuz sıvı sogutmalar belki phantom spiritin bile altında kalıyodur isı olarak liqmaxflo 360 stok giderlerse yakın zamanda ona bak

Kasada tipine sesine çok önem vermiyosan zoko amiral al geç büyük geniş kasa üst tarafa arctic dahil sigiyor
3 4 bandindaki 27mm radiatorlu ucuz sıvı sogutmalar belki phantom spiritin bile altında kalıyodur isı olarak liqmaxflo 360 stok giderlerse yakın zamanda ona bak
Yukarıdaki thermalright frozenda aynı kulvarda yani değil mi hocam. Onu sormam lazım ona göre hava soğutucu ya da arctic bakacağım. 1200W tan ziyade hocam daha uyguna o modelin 850 wattı vesaire yok mu?

Zoko King sizce nasıl bu arada

Liqmaxflo 420mm alsak nasıl olur?

Yukarıdaki thermalright frozenda aynı kulvarda yani değil mi hocam. Onu sormam lazım ona göre hava soğutucu ya da arctic bakacağım. 1200W tan ziyade hocam daha uyguna o modelin 850 wattı vesaire yok mu?

Hocam 4.8k ya 1200w gold psu bulmuşsun zorlama

Liqmax FLO 420 çok ucuza geliyor kampanyalarla ama sokucak kasalar çok pahalı
Bitfenix cube 2 360 yeni çıktı inceleyenler beğenmiş iyzico ile itopyada 3kya falan geliyor
Trendyolda arctic lf2 360 var 3.5 a falan bunu alabilirsin
Thermalrighti bilmiyorum çok fazla liqcooler incelemelerine bakmıyorum istiyosan onuda alabilirsin

Psuya gelirsek 850 modelini listemişler fakat stok girmiyor gaminggen ben PSU defterini uzun bı sure kapatmak için aldım
Zaten kaliteli b b+ 850 psularda 4.5dan başlıyor yine iyzico kullanarak varsa etrafından birine hesap açarak psunun o fiyatını 1500 küsür alta cekebilirsin

Liqmax FLO 420 çok ucuza geliyor kampanyalarla ama sokucak kasalar çok pahalı
Bitfenix cube 2 360 yeni çıktı inceleyenler beğenmiş iyzico ile itopyada 3kya falan geliyor
Trendyolda arctic lf2 360 var 3.5 a falan bunu alabilirsin
Thermalrighti bilmiyorum çok fazla liqcooler incelemelerine bakmıyorum istiyosan onuda alabilirsin

Psuya gelirsek 850 modelini listemişler fakat stok girmiyor gaminggen ben PSU defterini uzun bı sure kapatmak için aldım
Zaten kaliteli b b+ 850 psularda 4.5dan başlıyor yine iyzico kullanarak varsa etrafından birine hesap açarak psunun o fiyatını 1500 küsür alta cekebilirsin
Enermax ı o zaman iyzico ile 5400 tl den alıcam 1200w luğu. Kasa da Zoko King tamam mıdır hocam? 360lık sıvı soğutucuyu rahat alır değil mi? Sıvı soğutucuya da karar verdikten sonra kasa tamamdır.

Teşekkürler hepinizin emeğine

Son düzenleme:
Enermax ı o zaman iyzico ile 5400 tl den alıcam 1200w luğu. Kasa da Zoko King tamam mıdır hocam? 360lık sıvı soğutucuyu rahat alır değil mi? Sıvı soğutucuya da karar verdikten sonra kasa tamamdır.

Teşekkürler hepinizin emeğine
Zoko king i satıcısı Facebook'ta 400 500 daha ucuza satiyo genelde düz n11 yerine ordan alın
Kinginde üstüne kalın olanlarda dahil sigiyor sanirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,052
Üyeler
183,940
Son üye
pantales
Geri