Cr*cke tövbe edeceğim artık

Reaksiyon skoru
56
Cr*ck programları kullanmış birisiyimdir ancak artık tamamen pişmanım tövbe edeceğim ancak support ekiplerine falan ulaştığımız da helallik gibi bir şey istediğiniz de her hangi bir yanıt vermiyolar işte bu yasalarıma aykırıdır falan helal etmiyoruz ya da helal ediyoruz demiyorlar nasıl tövbe etmeliyim ?

Cr*ck programları kullanmış birisiyimdir ancak artık tamamen pişmanım tövbe edeceğim ancak support ekiplerine falan ulaştığımız da helallik gibi bir şey istediğiniz de her hangi bir yanıt vermiyolar işte bu yasalarıma aykırıdır falan helal etmiyoruz ya da helal ediyoruz demiyorlar nasıl tövbe etmeliyim ?
Crackle oynadığın oyunları satın al. Oyunu yapan ekibe çay demleyen adamdan, Oyunu satın alıp oynayan oyuncuya kadar helallik alman lazım. En güzel yolu oyunu yasal yollarla satın alıp üreticilere para kazandırman.

Crackle oynadığın oyunları satın al. Oyunu yapan ekibe çay demleyen adamdan, Oyunu satın alıp oynayan oyuncuya kadar helallik alman lazım. En güzel yolu oyunu yasal yollarla satın alıp üreticilere para kazandırman.
Helallik almam gereken adamda şaka mı yoksa ciddili mi ?

22 yaşına geldim 10 yaşından beri crack kullanırım. Fitgirl, Dodi hiçbirinden sorun yaşamadım. Ya ben çok şanslıyım yada siz yanlış siteden indiriyorsunuz.

Diğer dinlerde helâllik yok. Çoğu oyun yabancı yapım. Diğer ülkelerde crack tespit edildiği zaman ağır ceza yersin. Türkiye için hiç bir takip yok. Çünkü crack kullanılsın isteniyor. Kendilerine göre hesapları var.
Bir zamanlar çok tehlikeli olatak tespit edilen bir "flashplayer updater" virüsü vardı. Fprot o virüsün sadece Türkiyeyi hedef aldığı için önlem almaya gerek olmadığını bildirmişti.

Estağfirullah dersin, tövbe etmiş olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,379
Üyeler
175,199
Son üye
Gamer_91748
Geri