Cr*cke tövbe edeceğim artık

Diğer dinlerde helâllik yok. Çoğu oyun yabancı yapım. Diğer ülkelerde crack tespit edildiği zaman ağır ceza yersin. Türkiye için hiç bir takip yok. Çünkü crack kullanılsın isteniyor. Kendilerine göre hesapları var.
Bir zamanlar çok tehlikeli olatak tespit edilen bir "flashplayer ubdater" virüsü vardı. Fprot o virüsün sadece Türkiyeyi hedef aldığı için önlem almaya gerek olmadığını bildirmişti.

Estağfirullah dersin, tövbe etmiş olursun.
Hocam bu kul hakkıdır ancak

Ben oynadığım oyunları satın almıştım sonradan oynamasam bile çünkü insan biliyor ki kul hakkı ALLAH (cc) ın affetmediği günahlardandır. Tevbe istiğfar edip oynayıp bitirdiğin oyunları satın alabilirsin şirketler cevap yazmazlar böyle birşeye.

Tamamdır parayı bulsam alırım ancak sıkıntı şu ben artık oyun oynamayı pek sevmiyorum.
Önce güzel bir abdest alıyorsun. Sonra " niyet ettim Allah rızası için 2 rekat tövbe namazı kılmaya " diye niyet ediyorsun. 2 rekat tövbe namazını kıldıktan sonra duanı ediyorsun. Rabbinden affını diliyorsun eğer zaten bu hatan için samimi bir şekilde tövbe ediyorsan Allah bunu biliyor merak etme. O oyunda emeği geçen herkesten helallik almak gibi bir şey söz konusu dahi olamaz o iş imkansız. Ben çok uzun zamandır her gün 2 rekat şükür 2 rekat tövbe namazı kılıyorum. Sana tavsiyem bikere tövbe ettim bitti diye düşünme. Her gün geçmişte yaptıkların için tövbe namazı, Allah'ın sana verdikleri için de şükür namazı kıl.

O kul senin hakkını fazlasıyla yemiştir. Ve helâl diye bir kavramı da bilmiyor zaten.

Önce güzel bir abdest alıyorsun. Sonra " niyet ettim Allah rızası için 2 rekat tövbe namazı kılmaya " diye niyet ediyorsun. 2 rekat tövbe namazını kıldıktan sonra duanı ediyorsun. Rabbinden affını diliyorsun eğer zaten bu hatan için samimi bir şekilde tövbe ediyorsan Allah bunu biliyor merak etme. O oyunda emeği geçen herkesten helallik almak gibi bir şey söz konusu dahi olamaz o iş imkansız. Ben çok uzun zamandır her gün 2 rekat şükür 2 rekat tövbe namazı kılıyorum. Sana tavsiyem bikere tövbe ettim bitti diye düşünme. Her gün geçmişte yaptıkların için tövbe namazı, Allah'ın sana verdikleri için de şükür namazı kıl.
ALLAH (cc) kabul etsin hocam. Hem tevbenizi hem namazlarınızı. ALLAH razı olsun hepimizden inşALLAH

Hocam zaten yapmıştım bunları gene de bu yeterli olur mu diye merak ediyordum çok fazla ve benim içimi rahatlattınız Allah namazlarınızı kabul etsin inşallah.

ALLAH (cc) kabul etsin hocam. Hem tevbenizi hem namazlarınızı. ALLAH razı olsun hepimizden inşALLAH
Amin hocam cümlemizin inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zaten yapmıştım bunları gene de bu yeterli olur mu diye merak ediyordum çok fazla ve benim içimi rahatlattınız Allah namazlarınızı kabul etsin inşallah.
Amin hocam sizin de kabul olur inşallah. Geçmişe dönüp değiştiremeyeceğinize göre telafi edebileceğiniz kadarını telafi edin geri kalanı için de dediğimi yapabilirsiniz ama ne yaparsanız yapın yaptınız şeyde samimi olun

Boşuna helallik almakla uğraşma. Kul hakkına girmişsin zaten gireceğin kadar. Cehennemden kombine bilet kazanmışsın. Çatur çutur yanacaksın kaçışın yok.

Boşuna helallik almakla uğraşma. Kul hakkına girmişsin zaten gireceğin kadar. Cehennemden kombine bilet kazanmışsın. Çatur çutur yanacaksın kaçışın yok.
İnternette araştırdığımda bireysel olarak sa tövbe yeterli olurmuş araştırmanızı tavsiye ederim burada.

Birinci para kazanmadıysan tövbe etmene gerek yok.

İkincisi git abdest al tövbe namazı kıl için rahat edecekse

Üçüncüsü istersen git kiliseye
Ben geldim peder de
cracqli programlar indirdim günaha girdim de

Benim günahlarımı çıkar peder de
O da senin günahlar çıkarsın
Baba, Oğul ve Kutsal Ruh✝️

herkes din adamı olmuş fetva vermişler kafasına göre. bazıları da saçmalamış. para kazanmadıysan tövbeye gerek yok demek ne demek ya haha. birisi o helali bilmiyor gerek yok demiş. o bilmiyor diye hak olmuyor mu ?. ya da Allah sadece müslümanlardan kul hakkı ile yanıma gelmeyin mi dedi ben mi bilmiyorum. tövbe etmek tabii ki gerek ama tövbe sadece allahım bu hataları bir daha yapmayacağım demektir. kul hakkı hariç diğer günahların silinir(bir daha yapmaman şartıyla). kul hakkından ise helallik alarak ya da karşılığını vererek kurtulabilirsin. onu da bi arkadaşın yazdığı gibi oyunları alarak bertaraf edebilirsin. önemli olan niyet senin niyetin halis olsun Allah sana yardım eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,229
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri