Kulak içi silikonlu Bluetooth kulaklık Önerisi

asd341

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
Bütçe
6
Soundpeats t3 pro
Soundpeats capsule 3 pro
Qcy T3 anc tws
Qcy ailybuds pro plus
Anker soundcore r50i

Eski kulaklığım qcy t13 tws di zamanında 349TL'ye almıştım. QCY cidden bana yetiyordu.

Genelde müzik dinlerim, film izlerim. Müzik dinlerken bass severim.

Bu kulaklıklar arasında kaldım. Bütçem 600-1000 arası

Qcy ailybuds pro plus
Bu model silikonsuz, isteklere göre es geçilebilir.

Capsule 3 Pro'nun fiyatı da 1k'nin yukarısında olmalı, HT08'in de ara sıra 1.5k altına düştüğü oluyor. Capsule 3 Pro da alınabilir, kalite kontrol konusunda HT08 daha iyidir.

1k bütçenin altında R50i iyidir, üstünde; yukarıdaki 2 seçenek.

Bütçeni biraz daha zorlayabilirsen şunu öneririm
O kadar çıkamam hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu model silikonsuz, isteklere göre es geçilebilir.

Capsule 3 Pro'nun fiyatı da 1k'nin yukarısında olmalı, HT08'in de ara sıra 1.5k altına düştüğü oluyor. Capsule 3 Pro da alınabilir, kalite kontrol konusunda HT08 daha iyidir.

1k bütçenin altında R50i iyidir, üstünde; yukarıdaki 2 seçenek.
Capsule 3 pro 950tl + 150 kargo parası var burda orjinal mi değil mi bilmiyorum. Baktım satıcı Soundpeats EU

R50i ile qcy t13 anc tws arasındayım. Eğer olabilirse soundpeats capsule 3 pro gibi kararsızım

Son düzenleme:
O kadar çıkamam hocam

Capsule 3 pro 950tl + 150 kargo parası var burda orjinal mi değil mi bilmiyorum. Baktım satıcı Soundpeats EU

R50i ile qcy t13 anc tws arasındayım. Eğer olabilirse soundpeats capsule 3 pro gibi kararsızım
O satıcının satmış olduğu ürün orijinal. ANC çok önemli değilse T13 ANC yerine R50i daha iyi olur ses performansı konusunda. Capsule 3 Pro'nun 1200TL bandında fiyatı olması gerek, bu para verilebilir.

O satıcının satmış olduğu ürün orijinal. ANC çok önemli değilse T13 ANC yerine R50i daha iyi olur ses performansı konusunda. Capsule 3 Pro'nun 1200TL bandında fiyatı olması gerek, bu para verilebilir.
Anc pek önemli değil benim için. Ses kalitesi bass yeterli. Müzik ve film için kullanıcam.

R50İ alıyorum yorum ve düşüncelerinizi için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri