60-80k aralığı bilgisayar önerisi

_MYK_

80+
Reaksiyon skoru
1
60-80 bin TL aralığında tüm önerilere açığım. Ancak daha da detaylandırmak gerekirse, ana amacım oyun oynamak ve bilgisayardan beklentim, piyasadaki tüm oyunları iyi(min. 60) FPS değerlerinde çalıştırabilmesi. Bu nedenle 16 GB RAM’in yeterli olacağını düşünmüyorum. Ayrıca, işlemci olarak AMD, ekran kartı olarak ise NVIDIA tercih edilen bir sistem önerebilirseniz daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

60-80 bin TL aralığında tüm önerilere açığım. Ancak daha da detaylandırmak gerekirse, ana amacım oyun oynamak ve bilgisayardan beklentim, piyasadaki tüm oyunları iyi(min. 60) FPS değerlerinde çalıştırabilmesi. Bu nedenle 16 GB RAM’in yeterli olacağını düşünmüyorum. Ayrıca, işlemci olarak AMD, ekran kartı olarak ise NVIDIA tercih edilen bir sistem önerebilirseniz daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Özelleştirmeleri yaptım fakat daha iyisi çıkabilir toplama ile. Sistem 16x2 ramli.

Konu laptop kategorisine açılmış, dizüstü mü yoksa masaüstü mü gerekli?

Game Garaj'ın 5070 Ti'li ürünleri satıldı, fiyat artışıyla tekrar piyasaya gelecek. Fiyatı ne kadar olur belli değil, bütçeye uygun olursa ideal seçenek olur. Şu an için de 5070'li versiyonu uygun seçenek.

Bu çok iyi bi öneri oldu teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konuyu laptob kategorisinde açınca bi daha mesajda belirtme gereksinimi duymadım ama sende öyle bir öneride bulununca dedim dursun o da belki farklı durumlar gelişir masaüstü almam gerekir diye. İyi de bi öneriydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Game Garaj'ın 5070 Ti'li ürünleri satıldı, fiyat artışıyla tekrar piyasaya gelecek. Fiyatı ne kadar olur belli değil, bütçeye uygun olursa ideal seçenek olur. Şu an için de 5070'li versiyonu uygun seçenek.
Takip edicem hocam teşekkürler

Slayer R9T/R9T3D 5070 Ti modeli, yukarıdaki Vector 16'yla aynı fiyata satılırsa dahi Game Garaj alınabilir.

Geri