130x67 cm Ölçülerinde Masa Tavsiyeleri

mt09kedy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
aklımda amıral rs7 var stegamer başka bi masa modeli varmı bu segmentte 130*67 civarı

4 tane ayak 1 tane masa oldu bitti iş masada rgb mi olur aradaki farka 4tb ssd alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rgb varsada kurmazdım onu masayı kurarken

örnek arkadasımın sistem

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-05-27 saat 21.40.22_d9825e81.webp
    WhatsApp Görsel 2025-05-27 saat 21.40.22_d9825e81.webp
    225.3 KB · Hit: 29
Kaç kiloya kadar taşır hocam
hocam bizzat ben kurdum tahtası cok hafif üstüne siz cıkmayın derim ama kasamız içindekilerle baya ağır ortalama pc kasalarından 10-15 tane tasır 4 noktadan tuttugu için ortası daha dayanıksızdır diye düsünüyorum üstüne ortaya basacak sekilde zıplansa kırılır

he ama ortasında da 2 tane ayak takılabilecek delikleri var saglamlastırmak icin ekstra 2 tane alınabilirde ben dizim carpar diye almadım

hocam bizzat ben kurdum tahtası cok hafif üstüne siz cıkmayın derim ama kasamız içindekilerle baya ağır ortalama pc kasalarından 10-15 tane tasır 4 noktadan tuttugu için ortası daha dayanıksızdır diye düsünüyorum üstüne ortaya basacak sekilde zıplansa kırılır

he ama ortasında da 2 tane ayak takılabilecek delikleri var saglamlastırmak icin ekstra 2 tane alınabilirde ben dizim carpar diye almadım
O zamanda benim pek işime gelmiyor sanırım trendyoldan vs bakacağım

hepsiburaddan alın premıumdan hepsıpay kazanıyorsunuz ılk ay 0 tl galıba premıum

hocam işlemciniz am4 değilmi evetse valorant vs kaç fps alıyorsunuz bende almayı düşünüyorumda

hepsiburaddan alın premıumdan hepsıpay kazanıyorsunuz ılk ay 0 tl galıba premıum
Düzgün masa bulabilirsem hepsidende olur

hocam işlemciniz am4 değilmi evetse valorant vs kaç fps alıyorsunuz bende almayı düşünüyorumda
Evet am4 biraz testlerine bakabilirsiniz hocam benim genelde kilitli

Geri