- Reaksiyon skoru
- 5,291
sokratesin sozu degilmiydi obana göre yanlış. muhtemelen cahil birinin söylediği söz. başlıkta belirttiğim gibi gözümün gördüğü her şeyi bilirim ama her şeyi.
sokratesin sozu degilmiydi obana göre yanlış. muhtemelen cahil birinin söylediği söz. başlıkta belirttiğim gibi gözümün gördüğü her şeyi bilirim ama her şeyi.
o maça fener 2. olura oyna1 Haziran pazar günü oynanacak Malmö-Hacken maçı ne olur? Taraf bahsi lazım.
asirstatikti o hocam yanlışınız varsokratesin sozu degilmiydi o
tonguç akademinin sözü kardeşim yanlış bilgi yayma.o maça fener 2. olura oyna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
asirstatikti o hocam yanlışınız var
pardon hocam kusuruma bakmayıntonguç akademinin sözü kardeşim yanlış bilgi yayma.
yok pelenin sözüsokratesin sozu degilmiydi o
gezilecek derken nasıl bi yer arıyorsun her yeri gezilebilir çünkü sakin, hızlı, kalabalık, geniş ne aradığına göre nokta atışı söylerim. avcumun içini sordun.aslinda kadikoy icin gezilecek mekan lazim da var midir oneriniz?
neden dogru degil direkt depozito + gun parasini nakit verecegim fatura kessinlertabi ki var bakkaldan sakız alır gibi araba kiralayabileceğin yerler. lakin doğru olmadığından paylaşmayacağım.
kadıköyde 1-2 tane var ve standarttır. taksim beyoğlu yeridir. istanbul dışı önerim yoktur. barla içkiyle pek aram yoktur. bunlar gavur adetleridir.rock bar önerin var mı kardeşim istanbul dışı da söylersen iyi olur
sakız alır gibi araç kiralayamazsın. zaten kimse vermez öyle veren de sıkıntı yaratır sonra istersen bisiklet kirlaayabilirsin ama depozitoylaneden dogru degil direkt depozito + gun parasini nakit verecegim fatura kessinler
kadikoyu hic bilmedigim icin ne onerirseniz onerin cok fark edecegini sanmiyorum ama madem sordunuz... fazla kalabalik olmasin mumkunse biraz bilinmedik bir yer olsun ve bir arkadasla gidecegim icin uzun sure oyalanabilecegimiz bir mekan olmali son olarak... oradan bir seyler satin almak istiyorum ne de olsa kadikoy bana bayagi uzak o yuzden dukkan bile onerebilirsiniz, size guvenim tam hocam!!gezilecek derken nasıl bi yer arıyorsun her yeri gezilebilir çünkü sakin, hızlı, kalabalık, geniş ne aradığına göre nokta atışı söylerim. avcumun içini sordun.
ırkçılık yapma kardeşim belki ben gavurum?kadıköyde 1-2 tane var ve standarttır. taksim beyoğlu yeridir. istanbul dışı önerim yoktur. barla içkiyle pek aram yoktur. bunlar gavur adetleridir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sakız alır gibi araç kiralayamazsın. zaten kimse vermez öyle veren de sıkıntı yaratır sonra istersen bisiklet kirlaayabilirsin ama depozitoyla