Her şeyi biliyorum ama her şeyi.. Herhangi bir sorunuzu sorun.

aslinda kadikoy icin gezilecek mekan lazim da var midir oneriniz?
gezilecek derken nasıl bi yer arıyorsun her yeri gezilebilir çünkü sakin, hızlı, kalabalık, geniş ne aradığına göre nokta atışı söylerim. avcumun içini sordun.

rock bar önerin var mı kardeşim istanbul dışı da söylersen iyi olur
kadıköyde 1-2 tane var ve standarttır. taksim beyoğlu yeridir. istanbul dışı önerim yoktur. barla içkiyle pek aram yoktur. bunlar gavur adetleridir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden dogru degil direkt depozito + gun parasini nakit verecegim fatura kessinler
sakız alır gibi araç kiralayamazsın. zaten kimse vermez öyle veren de sıkıntı yaratır sonra istersen bisiklet kirlaayabilirsin ama depozitoyla

gezilecek derken nasıl bi yer arıyorsun her yeri gezilebilir çünkü sakin, hızlı, kalabalık, geniş ne aradığına göre nokta atışı söylerim. avcumun içini sordun.
kadikoyu hic bilmedigim icin ne onerirseniz onerin cok fark edecegini sanmiyorum ama madem sordunuz... fazla kalabalik olmasin mumkunse biraz bilinmedik bir yer olsun ve bir arkadasla gidecegim icin uzun sure oyalanabilecegimiz bir mekan olmali son olarak... oradan bir seyler satin almak istiyorum ne de olsa kadikoy bana bayagi uzak o yuzden dukkan bile onerebilirsiniz, size guvenim tam hocam!!

kadıköyde 1-2 tane var ve standarttır. taksim beyoğlu yeridir. istanbul dışı önerim yoktur. barla içkiyle pek aram yoktur. bunlar gavur adetleridir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sakız alır gibi araç kiralayamazsın. zaten kimse vermez öyle veren de sıkıntı yaratır sonra istersen bisiklet kirlaayabilirsin ama depozitoyla
ırkçılık yapma kardeşim belki ben gavurum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,565
Üyeler
186,506
Son üye
Ayyildiz2941
Geri