27 bin TL'ye sistem onerisi

Yok sorunlu olan bir kısmı yok gayet güzel kart 7000 serisi kullanan birisi olarak söylüyorum herhangi bir sorunu sıkıntısı yoktur amd nin eski 500 serisinden kalma şeyler yüzünden yorum yapıyorlar böyle şuan 32gb 7600 lü sistem daha mantıklı
Hocam arada oyun kesiti alirken sikinti cikarir mi peki

Hocam allah için cs2 veya valorant kaç gb ram kullanıyor açın bir bakın. Ayrıca zaten 2x8 dual channel yapıp fps artışı sağlayacağız adam 4060lı sistemde fps oyunu için 32gb ramı ne yapsın?
yav kardeşim benim fps oyunu oynuyacak adama 1050 ti da taksan rx580 de taksan açacak çalışacak Ram ve l3 bellek daha önemli Ram arttıkça performansın artar hala 4060 32 gb mı olur diyorsun gördüğüm en komik insansın

Hocam ben size bu sistemi önermiştim işlemci 7500f anakart b650 ramlari 32gb kasayı vento soğutucuyu 40tl farkla excavator kule tipi yapın ileride sadece ekran kartı değişir yolunuza bakarsınız demiştim, 27k oluyor tam böyle 7600'ü mü beğenmediniz.
@Borhn arkadaşın dediğide mantıklı hocam. işlemciyi 7500f ile değiştirip ram i de 2x16 yapıp ilerleyen zamanlarda ekran kartı değiştirebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yav kardeşim benim fps oyunu oynuyacak adama 1050 ti da taksan rx580 de taksan açacak çalışacak Ram ve l3 bellek daha önemli Ram arttıkça performansın artar hala 4060 32 gb mı olur diyorsun gördüğüm en komik insansın
Bilip bilmeden boş konuşuyorsunuz hocam. cs2 tarzı fps oyunlarında 32gb veya 16gb ram arasında 10ps fark anca oluşur çünkü zaten maksimum kullanım 13-14gb arasındadır adam sırf bu kadar düşük fps için neden gidip tekrar ram'e para versin. Buda son açıklamamdı cevap verme gereğinde bulunmuyorum artık, konuyu kirletmenin bir mantığı yok

@Borhn arkadaşın dediğide mantıklı hocam. işlemciyi 7500f ile değiştirim ramı de 16x16 yapıp ilerleyen zamanlarda ekran kartı değiştirebilirsiniz.
Tamamdir hocam param elime en yakin zamanda gecerse alicam

@Borhn arkadaşın dediğide mantıklı hocam. işlemciyi 7500f ile değiştirim ramı de 16x16 yapıp ilerleyen zamanlarda ekran kartı değiştirebilirsiniz.

Bilip bilmeden boş konuşuyorsunuz hocam. cs2 tarzı fps oyunlarında 32gb veya 16gb ram arasında 10ps fark anca oluşur çünkü zaten maksimum kullanım 13-14gb arasındadır adam sırf bu kadar düşük fps için neden gidip tekrar ram'e para versin. Buda son açıklamamdı cevap verme gereğinde bulunmuyorum artık, konuyu kirletmenin bir mantığı yok
Tamam beyler sakin olun ya cidden gerek yok

@Borhn arkadaşın dediğide mantıklı hocam. işlemciyi 7500f ile değiştirip ram i de 2x16 yapıp ilerleyen zamanlarda ekran kartı değiştirebilirsiniz.

KAFKAKFKKQKFIQIRIWIRIQIFIWIFIWKFKWKFKIWKFKWKFKWKFKKWFKKWKFKWFKKWKFKWKFKWKFIWKFKWKFOWKFOWKDOWOFKWKFKOEFKWLGOOWLWKFFKDKGKWODK

1x16gb olan sistemlerden herhangi birini alabilirsin ekran kartı fark etmiyor 4060 da dlss 4 var diye biliyorum nvidia getirdi tarzında birkaç konu görmüştüm tercihini seç en kötü 4060 ı kapalı kutu satıp yerine ekran kartı alırsın

Hocam bankayı arayıp parayı sorabilirsiniz muhtemelen provizyondadır. Arkadaşı da bence ciddiye alma boş yapıyor. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.

17 yasindayim da ses olayini anlamadim
Hocam bir yetişkinin 30-40 yaşında birinin ses tonu konuşma tarzı ile 17-18 yaşlarında biririnin ki farklı. Bazı bankalar güvenlik gereğiyle şüphelenip anne kızlık soy adı veya başka bilgiler isteyebiliyor. Babanız arayıp dün gece bir iade gerçekleştirdim bankanıza yansıdımı diye sorabilir. Yada siz şansınızı deneyin bir.

Hocam bankayı arayıp parayı sorabilirsiniz muhtemelen provizyondadır. Arkadaşı da bence ciddiye alma boş yapıyor. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.
ALDKALFLALFLALFLSLFLALVLALMFLALFLSLDLALFLLALFLALDLASLALALKAALKA GÜLMEKTEN AĞLICAm

Hocam bir yetişkinin 30-40 yaşında birinin ses tonu konuşma tarzı ile 17-18 yaşlarında biririnin ki farklı. Bazı bankalar güvenlik gereğiyle şüphelenip anne kızlık soy adı veya başka bilgiler isteyebiliyor. Babanız arayıp dün gece bir iade gerçekleştirdim bankanıza yansıdımı diye sorabilir. Yada siz şansınızı deneyin bir.
itopyada talep alindi olarak gozukuyor

bu sistem alınır mı acaba? rami 6000 mhz ve ssd yi 2tb özelleştirme ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,255
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri