Panelden babamın telefon numarası çıkar mı

predator6711

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
12
Panelden eski dost görünümlü düşmanlarım aramız bozuldu bunlar eskiden panele girdiklerini bana söylüyorlardı panelden sabah yabancı numarayla babamın telefon numarasına ulaşmışlar benim de hakkımda yalan yanlış iftiralae eski düşmanlarım olsa gerek panelden babamın numarasını görebilirler mi bunlarr ya

görebilir

Panelden eski dost görünümlü düşmanlarım aramız bozuldu bunlar eskiden panele girdiklerini bana söylüyorlardı panelden sabah yabancı numarayla babamın telefon numarasına ulaşmışlar benim de hakkımda yalan yanlış iftiralae eski düşmanlarım olsa gerek panelden babamın numarasını görebilirler mi bunlarr ya
bırak babanı sulaleni bile gorur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Numara çıkıyor mu tel numarası
tc bile bulur

On ların bizzat tel numaralarını hatırlıyorsundur birdahaki sefere konuşmalarını kayda alın ve polise başvurun veya tel no değişin (panel ciliğin ne olduğunu bilmiyorum üstüme gelmeyin) öneride bulundum sadece

Teli geç donunun rengini bile görürler.
Ama hiç bir şey yapamazlar en fazla arar trollerler telefon şakası falan yaparlar.
Şikayet edebilirsiniz ama bir şey çıkmaz. Vicdanını rahatlatırsın sadece.

200 sene önceki ölmüş süraleni bile bulurlar ama bişi gelmez ellerinden :D

Hepiniz ergensiniz yok panel yok illegal işler anlarsın ya havalıyım felan, adam olan teke tek çıkar kavgaya.

Hepiniz ergensiniz yok panel yok illegal işler anlarsın ya havalıyım felan, adam olan teke tek çıkar kavgaya.
Yok kanka benim sorum o değil

200 sene önceki ölmüş süraleni bile bulurlar ama bişi gelmez ellerinden :D
Telefon numarası çıkar mı

Teli geç donunun rengini bile görürler.
Ama hiç bir şey yapamazlar en fazla arar trollerler telefon şakası falan yaparlar.
Şikayet edebilirsiniz ama bir şey çıkmaz. Vicdanını rahatlatırsın sadece.
Babamın telefon numarwsı çıkar mı kardeşim ?

Arkadaslarinda sende ne kadar zeki cocuklaemissiniz oyle.Varsa numaralari veya bilgileri verin savciliga.

Geri