tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 173
- Bütçe
- 800
Merhaba iyi forumlar. Bana bu listeden 600w 80+ bir power supply önerebilir misiniz?
Çok iyi almışsın hocam hayırlı olsun.
teşekkürler vallahi aslında adam tüm kasayı 1200 e brakıyordu ama ddr3 oldugu için kalsın dedim bunları aldım geldim eveÇok iyi almışsın hocam hayırlı olsun.
Alsaydın 200 daha verip hocamteşekkürler vallahi aslında adam tüm kasayı 1200 e brakıyordu ama ddr3 oldugu için kalsın dedim bunları aldım geldim eve
tüm kasayla uğraşamazadım ihtiyacım yoktu almadım hocamAlsaydın 200 daha verip hocam![]()
Hocam genelde sahibinden kitlesi letgoya göre çok daha bilgili oluyor o tarz şeyler letgodan daha iyi bulunuyor mesela geçen hafta 900tlye 1060 aldım bende sahibindene baktım 2000 liraya 2500 liraya satıyorlar.aç sahibindeni kasa ve psu lara bak bazıları kasayla beraber psu bırakıyor ordan ucuza yırtabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tüm kasayla uğraşamazadım ihtiyacım yoktu almadım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bak bi 2 dk bakayım dedim güzel bir fiyata 560ti buldum ihtiyacı olan elden test ederek alabilir fiyat nice
Birde sahibindende birçok kişi fiyatları anlamsız uçuruyor.Hocam genelde sahibinden kitlesi letgoya göre çok daha bilgili oluyor o tarz şeyler letgodan daha iyi bulunuyor mesela geçen hafta 900tlye 1060 aldım bende sahibindene baktım 2000 liraya 2500 liraya satıyorlar.
neee 900 e 1060 mı hocam helal olsun bende bakınayım letgoya 1060 arıyorum bu aralarHocam genelde sahibinden kitlesi letgoya göre çok daha bilgili oluyor o tarz şeyler letgodan daha iyi bulunuyor mesela geçen hafta 900tlye 1060 aldım bende sahibindene baktım 2000 liraya 2500 liraya satıyorlar.
satılmayınca tıpış tıpış düşürüyorBirde sahibindende birçok kişi fiyatları anlamsız uçuruyor.
Hocam param güvende yok diyor açıklamada. Havale ile almak istemiyorum Powerları.
sizde haklısınız en iyisi gidip test yada paramgüvende ileHocam param güvende yok diyor açıklamada. Havale ile almak istemiyorum Powerları.