ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,599
Ocado 11 In 1 Type-C To USB Hub Port Uyumlu Adaptör Hdmı 4x USB Lan VGA Sd Card Çevirici Çoklayıcı
Ürünün yorumlarında 100w olmadıgını yazmışlar. ayrıca satıcının ocado markalı değil markasız saçma sağan bir ürün gönderdiği belirtiliyor. dikakt etmek lazımGerçkten 100W şarj destekliyorsa müq fiyat.
O zaman leş ürün olur bunun asıl olayı zaten şarj alması hiç riske girmeye gerek yok 200₺ verip sağlam ürün alınmalı.Ürünün yorumlarında 100w olmadıgını yazmışlar. ayrıca satıcının ocado markalı değil markasız saçma sağan bir ürün gönderdiği belirtiliyor. dikakt etmek lazım
100 watt nasıl destekleyecek typ c portundan alacağı 3 watt falan. Bu düşük watları nasıl 100 watt yapacak varmı öyle teknoloji bilemedim. Varsada bu kadar ucuz olmaz herhaldeGerçkten 100W şarj destekliyorsa müq fiyat.
Benim alet 100W veriyor alıyor hocam type cthunderbolt'un olayı bu zaten.100 watt nasıl destekleyecek typ c portundan alacağı 3 watt falan. Bu düşük watları nasıl 100 watt yapacak varmı öyle teknoloji bilemedim. Varsada bu kadar ucuz olmaz herhalde![]()
Evet thunderbolt öylede normal typc portlar fazla wat vermiyor. Benim pc de var max 4 watt veriyor o yüzden dedim.Benim alet 100W veriyor alıyor hocam type cthunderbolt'un olayı bu zaten.
nerden aldınız link var mı ?Bi kaç gün önce aynı fiyata Baseus marka aldık değmez bence
nerden aldınız link var mı ?