10-15k arası sehir içi ve hobi icin bisiklet onerisi

NosainsQ

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
15.000
Merhabalar bisiklet almayı düşünüyorum. Bisiklet hakkında hiçbir bilgim yok hangi marka iyidir hangi özellikli alsam daha iyi olur vs. Yeni bisikletim için 10-15k tl arasında bir bütçe ayırabileceğim. Amacım şehir içinde dolaşmalık (tabi yollar mükemmel değil) hobi için kullanacagim bir bisiklet almak. Bakimlarini güzelce yaparım. Beni 5-6 sene götürebilecek bir bisiklete ihtiyacım var. Önerileriniz varsa hepsini yazabilirsiniz. Boyum 1.73

Merhabalar bisiklet almayı düşünüyorum. Bisiklet hakkında hiçbir bilgim yok hangi marka iyidir hangi özellikli alsam daha iyi olur vs. Yeni bisikletim için 10-15k tl arasında bir bütçe ayırabileceğim. Amacım şehir içinde dolaşmalık (tabi yollar mükemmel değil) hobi için kullanacagim bir bisiklet almak. Bakimlarini güzelce yaparım. Beni 5-6 sene götürebilecek bir bisiklete ihtiyacım var. Önerileriniz varsa hepsini yazabilirsiniz. Boyum 1.73

Ekler

• 1000014085.webp
    1000014085.webp
    37.6 KB · Hit: 62
Bişey Değil Soru Sormak İsteyeceğiz Zaman Çekinmeden Sorabilirsiniz
Kron un trekking sınıfındaki 15k ya kadar olan bisikletleri düşünüyorum ama onlar arasında bi öneriniz varmıdır? Ve mossa nasıl markadır LEGARDA 2324 MSM V modelini düşündüm

Kron un trekking sınıfındaki 15k ya kadar olan bisikletleri düşünüyorum ama onlar arasında bi öneriniz varmıdır? Ve mossa nasıl markadır LEGARDA 2324 MSM V modelini düşündüm
Kron Veya Carraro Den Başka Marka Bisiklet Almayin Bu Bütçede

Kron Veya Carraro Den Başka Marka Bisiklet Almayin Bu Bütçede
Salcano uygun fiyatlı geliyor onu bi ihtimal düşündüm ama neden o markalardan başka önermiyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeye uygun en iyi sorun çıkarmayacak iyi bisiklet öneriniz bumudur hocam

MOSSO LEGARDA 2324 MDM H modeli daha uygun geliyor fiyat olarak ama bu önerdiğiniz
Carraro Force 920 HD çok hoş geldi gözüme hangisini alayım sizce
Size Bir Link Atayim Oradan Bakın Kendim Hazırladım

MOSSO LEGARDA 2324 MDM H modeli daha uygun geliyor fiyat olarak ama bu önerdiğiniz
Carraro Force 920 HD çok hoş geldi gözüme hangisini alayım sizce
920

920

https://shbd.io/s/IliWcOOc bu arkadaş satıyor bakın isterseniz

https://shbd.io/s/IliWcOOc bu arkadaş satıyor bakın isterseniz
Sıfır bakıyorum ben sağolun

920
Linki atıcaksanız beklemedryim. Ayrıca tekrardan iki model arasında kaldım ikisi arasında bi öneriniz varsa çok güzel olur. Salcano ng 777 hd ve salcano ng 750 hd. İkiside taksitli fiyat ile uyguna geliyor.

Son düzenleme:
Geri