🔥İndirim TAKE HİQ %40A VARAN İNDİRİM 🔥🔥

Creatinee bakmadım ama rice cream ve pre workaoutu baya leşdi aromalı diye satıyorlar alakası yok aromayla
Aga pre sini bilmem de pirinç unu ve aromaları bence 1 numara. Zamanında 1 alana 1 bedava varken toplam 12 doypack pirinç unu ve 10 kutu aroma almıştım. Flavn Dream olan. Sayelerinde diyeti bozmadan devam edebiliyorum. 0 şekerle 4. Aydayım valla her gün tüketiyorum tatlı bağımlısı biriyim ben.
Sonrasında farkettim ki sahiplerinin bazı görüşleri tamamen karşı olduğum düşünceler olduğu için artık bu markadan alışveriş yapmayacağım. Elimdekiler bittiğinde ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. Grizzone un benzer ürünleri var onları deneyeceğim.

Aga pre sini bilmem de pirinç unu ve aromaları bence 1 numara. Zamanında 1 alana 1 bedava varken toplam 12 doypack pirinç unu ve 10 kutu aroma almıştım. Flavn Dream olan. Sayelerinde diyeti bozmadan devam edebiliyorum. 0 şekerle 4. Aydayım valla her gün tüketiyorum tatlı bağımlısı biriyim ben.
Sonrasında farkettim ki sahiplerinin bazı görüşleri tamamen karşı olduğum düşünceler olduğu için artık bu markadan alışveriş yapmayacağım. Elimdekiler bittiğinde ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. Grizzone un benzer ürünleri var onları deneyeceğim.
sihirli ürünler değil hepsi aspartam veya stevia gibi tatlandırıcılar marketlerde bile bulunabiliyor aromalı nişastaya babanın tüm maaşını döküyorsun boş yere o kadar çok kar ediyorlar ki bu ürünlerden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zaten kar marjı bu kadar fazla olmasa %40 gibi indirimleri nasıl yapsınlar

Protein oceandan mi bahsediyorsu hiq mu

Protein oceandan mi bahsediyorsu hiq mu
Hiq yu diyordum ama sen okyanustan bahsediyormuşsun pardon.
Okyanusun ürünleri zaten leş. Hiç kullanmadım ama içeriklerden belli.
Beyanlar ile analiz değerleri dahi uyuşmuyor. Kaldı ki analize özel ürün göndermiş oldukları halde. Son kullanıcının elindeki değil.

sihirli ürünler değil hepsi aspartam veya stevia gibi tatlandırıcılar marketlerde bile bulunabiliyor aromalı nişastaya babanın tüm maaşını döküyorsun boş yere o kadar çok kar ediyorlar ki bu ürünlerden

zaten kar marjı bu kadar fazla olmasa %40 gibi indirimleri nasıl yapsınlar
Ne baba maaşı kardeşim ne anlatıyorsun tanımadığın adamlarla bilip bilmeden konuşma bu 1
İkincisi de aspartam yok sukroz ve stevia kullanıyorlar tatlandırıcı olarak.
Evet bunlar marketlerde var ama tatlandırıcı olarak var yani şeker muadili olarak. Aromalı yok.
Üçüncüsü de zaten bir alana bir bedava varken alıyordum dediğim gibi. O durumda epey ucuz oluyor 200 liraya 1.6 kilo pirinç unu alıyorsun. Ben bi de migrosun priinç unuyla karıştırıyorum onu iyice ucuza mal oluyor.
Aromaları da izmirdeki bir firmadan alıyorlar tam adını hatırlamıyorum şu an.
O yüzden örneğin bir firma X aromalı ürün yapıyor hemen diğerleri de aynısını yapıyor.

Ne baba maaşı kardeşim ne anlatıyorsun tanımadığın adamlarla bilip bilmeden konuşma bu 1
kendi paranı çöp ediyorsun, iyi mi oluyor böyle
Evet bunlar marketlerde var ama tatlandırıcı olarak var yani şeker muadili olarak. Aromalı yok.
aromayı kakao tarçın vs ile kendin halledebilirsin veya aromalar satılıyor bulabilirsin

kendi paranı çöp ediyorsun, iyi mi oluyor böyle

aromayı kakao tarçın vs ile kendin halledebilirsin veya aromalar satılıyor bulabilirsin
Kakao tarçın vs bir olmuyor hocam sentetik ürünlerle.
Ayrıca o dediğin aromalar var evet ama karışımı kendin yapacağın için bu tadı alamıyorsun tam olarak. Yoksa dediğim gibi gider adamların aromayı aldığı firmadan kendin alırım direkt. Senin evinde o endüstriyel makineler olmadığı için aromayı ham olarak alırsan o tadı yakalayamazsın ne yaparsan yap.

Hiq yu diyordum ama sen okyanustan bahsediyormuşsun pardon.
Okyanusun ürünleri zaten leş. Hiç kullanmadım ama içeriklerden belli.
Beyanlar ile analiz değerleri dahi uyuşmuyor. Kaldı ki analize özel ürün göndermiş oldukları halde. Son kullanıcının elindeki değil.

Üçüncüsü de zaten bir alana bir bedava varken alıyordum dediğim gibi. O durumda epey ucuz oluyor 200 liraya 1.6 kilo pirinç unu alıyorsun. Ben bi de migrosun priinç unuyla karıştırıyorum onu iyice ucuza mal oluyor.
Aromaları da izmirdeki bir firmadan alıyorlar tam adını hatırlamıyorum şu an.
O yüzden örneğin bir firma X aromalı ürün yapıyor hemen diğerleri de aynısını yapıyor.
bigjoy'da var mı bu tarz sakatlık?

bigjoy'da var mı bu tarz sakatlık?
Onlarda direkt analiz verisi yok. Şu an koymuş olabilirler ama en son yoktu. Ben creatine hariç supplement kullanmıyorum ve gereksiz buluyorum.
Bigjoy kaliteli güvenilir firmadır ürünleri iyidir. Zaten protein tozu konusunda en iyi Türk firmalarından (tabi beyan ettiği değerler doğruysa) Diğer ürünlerini bilmiyorum.

Kaldı ki aç bak kendin araştır. Birinin demesiyle hareket etme hiçbir zaman.
Ben şu firma iyi desem veya kötü desem ona göre mi hareket edeceksin.

Kakao tarçın vs bir olmuyor hocam sentetik ürünlerle.
Ayrıca o dediğin aromalar var evet ama karışımı kendin yapacağın için bu tadı alamıyorsun tam olarak. Yoksa dediğim gibi gider adamların aromayı aldığı firmadan kendin alırım direkt. Senin evinde o endüstriyel makineler olmadığı için aromayı ham olarak alırsan o tadı yakalayamazsın ne yaparsan yap.
valla ben sağlığım için yapay tatlandırıcılar aromalar tüketmiyorum

Geri