RTX 5070'li Hazır Sistem Alınır mı?

yapacağın işler için yeterli evet fakat yine bu bütçeye daha iyisi toplanır gibi VATAN zaten kazık sistemler ile ünlü çıtırdan.
vatanı nasıl bir kazık bir site olduğunu biliyorum fakat hocam benim toplamaya ayırcak zamanım ve bilgim yok fazla ayrıca bu fiyatlar daha iyi ihazır sistem bulamadım benim şu an almak gerektiği için böyel bir hazır sistem tecih ettim eğer ince hesapta akşam güzel bir sistem çıkmasa bu sistemi alcağım. önerilerniz için çok teşşekürler

vatanı nasıl bir kazık bir site olduğunu biliyorum fakat hocam benim toplamaya ayırcak zamanım ve bilgim yok fazla ayrıca bu fiyatlar daha iyi ihazır sistem bulamadım benim şu an almak gerektiği için böyel bir hazır sistem tecih ettim eğer ince hesapta akşam güzel bir sistem çıkmasa bu sistemi alcağım. önerilerniz için çok teşşekürler
umarım gelir bakalım :D

ince hesapta az kazıkçı değil ha asılında ince hesapın asıl yapmak istediği şey insanları acelye getirip kazık ürünler vermek sizde bilyiorsunuzdur 😀 hocam
vallahi hocam herkes birbirini düdükleme peşinde en ucuz olanı almak lazım xd.

vallahi hocam herkes birbirini düdükleme peşinde en ucuz olanı almak lazım xd.
sizi çok rahatsız ettim kusura bakamayın hocam birde bu zotacın 3 fanlı modeli iyi mi yoksa gigtabyte 3 fanlı modeli mi iyi vatanın hazır sistemindeki sistemde

güzel sistem gördüm hocam o sistemi fakat colorful yine bana ilerde sorun yaşatacakmış gibi hissediyorum
bi ekran kartı yüzünden ölü soketli sistem de alınmaz hocam.MSI 121Anın hava akışı zaten iyi, ekran kartı da 3 fanlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aralarında uçuk bir fark yok hocam hangisi ucuz ise onu almak mantıklı.

hangisi ?

bi ekran kartı yüzünden ölü soketli sistem de alınmaz hocam.MSI 121Anın hava akışı zaten iyi, ekran kartı da 3 fanlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parça kalitesi genel olarak iyi bir de psunun ne olduğunu bilsek süper olur ama detay yok.

Geri