Havit h2002p 7.1 ayarı

cabbarrr

80+
Reaksiyon skoru
12
az önce havit h2002p model kulaklığı sipariş ettim ancak aklıma takılan bir şey var 7.1 kullanmak için driver indirmek şart mı?

Sanal 7.1, işlevselliği az. H2002P'nin driverı yok. 7.1 özelliği sabit duruyordur, ayarlaması yoktur.

c-media 108b ddiye ortak bir driver var onu indir

Zaten otomatikmen sağ alt sekmede hep açık kalıyor sürekli açmanıza gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatına göre gerçekten en doğru seçimi yapmışsınız bu fiyat bandında rakipsiz

Arkadaşlar var driveri c Media diyee..ordan ayarlanıyor bence almakla çok iyi etmişsin

açıkçası çokta pahalı bir şeye ihtiyacım yoktu ancak bluetooth kulaklığımı kablo ile bilgisayara bağlayarak kullanıyordum ve eski bir webcam in mikrofonunu kullanıyordum bayram gelmişken harçlıklarla bunu aradan çıkarayım dedim birazda araştırma yaparak seçtim umarım pişman etmez.

Yanlis bilgi vermeyin arkadaşa driveri indirip uygulama üzerinden sanal 7.1 özelliğini aktif etmek gerekli
Yanlış bilgi değil. H2002P'nin kendi driverı bulunmuyor, yukarıda da yazılmış ortak diye, bu da ne kadar iş görür muamma. 7.1'in işlevselliği az kısmı da doğru, bu bütçede performansı bu kadar olur. Bazıları direkt aktif olduğundan bahsediyordu, burası değişken olabilir. Sabit duruyordur kısmı da doğru.

Fiyatına göre gerçekten en doğru seçimi yapmışsınız bu fiyat bandında rakipsiz
Bu mesela yanlış bilgilendirme olabilir. Rakipsiz tanımı uygun değildir, alternatifi vardır.

Yanlış bilgi değil. H2002P'nin kendi driverı bulunmuyor, yukarıda da yazılmış ortak diye, bu da ne kadar iş görür muamma. 7.1'in işlevselliği az kısmı da doğru, bu bütçede performansı bu kadar olur. Bazıları direkt aktif olduğundan bahsediyordu, burası değişken olabilir. Sabit duruyordur kısmı da doğru.

Bu mesela yanlış bilgilendirme olabilir. Rakipsiz tanımı uygun değildir, alternatifi vardır.
sen bilgili bir abiye benziyorsun :D

az önce havit h2002p model kulaklığı sipariş ettim ancak aklıma takılan bir şey var 7.1 kullanmak için driver indirmek şart mı?
Benim eski kulaklığı da h2002p di sanal olduğu için ben bir şey fark etmedim bence gerek yok

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,962
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri