Öneri Havit Gamenote H2002P vs Havit Gamenote H2030E

mikrofondan memnun değilim ara ara cızırtı yapıyor bana özel de olabilir gecikme kopma hiçbir şey yaşamadım ses ile ilgili herhangi sorunum olmadı tek sıkıntı mikrofon
büyük ihtimal tak çıkar mikrofon olduğu içindir, dip ses yapabiliyor diye duymuştum

muhtemelen kapa aç yapınca düzeliyor çünkü
Ya bu havit de var ya dediğimiz özellikleri bir kulaklığa koysa ne güzel olur. bütün özellikleri toplama bilgisayar gibi kulaklıklara ayrı ayrı koymuş piyasaya sürmüş adamlar. her şeyden azar azar. Birinde pedler deri mikrofonu iyi, birinde pedler kumaş mikrofon cızırtı yapıyor :D

Biraz araştırdım Havit markasının bütçe dostu olduğunu gördüm.
Başlıkta belirttiğim modelleri düşünüyorum ek olarak da fuxi h7 modelini düşünüyorum ama emin değilim. Empedansları farklı kulaklıklar laptopta kullanacağım için havit gamenote h2002p kalitesinin tamamını veremeyebilir.
Havit Gamenote H2002P tamamen deri kulaklık pedlerine sahip (usb girişli, 7.1 surround) - Empedans = 64 (Bu modelin küçük olduğu ve kafayı biraz sıktığına dair yorumlar da gördüm)
Havit Gamenote H2030E dış tarafı deri, kulağa bakan kısmı kumaş olan kulaklık pedlerine sahip (3.5 mm jak ile bağlanıyor, stereo) Empedans = 32
Havit Fuxi H7 ise tamamen kumaş pedler. (Kablosuz + Alternatif olarak type-c jak ile kablolu bağlanabilir, 7.1 surround) - Empedans = 32

Not: Laptopta kullanacağım için zaten baya bir kablo karmaşası var o yüzden 2-5 metrelik usb kablo yerine 1,5 - 2 metrelik, 3.5 mm jak veya type-c kullanmayı yeğlerim

Yani illa surround deneyimi olsun diye bir zorunluluğum yok. Bundan önce Steelseries Actris 3 2019 kullanıyordum, meğersem 7.1 surround özelliği olmasına rağmen kulaklığı 6 sene boyunca stereo modda kullanmışım. :D

Hangi modeli tercih etmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler
hocam h3 h7 ye hiç girme forumda beni bilen arkadaşlar bilir çok çektim o kulaklıktan 1 hiç rahat değil tepeden baskı yapıyor bir saatte 2 kablosuzda gecikme var cloud3 wireless a geçtim o kadar büyük bir fark varki gecikmede h7 de videoyu başlatıyorum sonra geliyor ses seste kaymalar vs oluyor 3 7.1 özelliği falan olmasa daha iyi olurdu rezalet
sonuç olarak alınmaz iadede edemedim almadılar bende zararla sattım

hocam h3 h7 ye hiç girme forumda beni bilen arkadaşlar bilir çok çektim o kulaklıktan 1 hiç rahat değil tepeden baskı yapıyor bir saatte 2 kablosuzda gecikme var cloud3 wireless a geçtim o kadar büyük bir fark varki gecikmede h7 de videoyu başlatıyorum sonra geliyor ses seste kaymalar vs oluyor 3 7.1 özelliği falan olmasa daha iyi olurdu rezalet
en önemlisini yazmayı unutmuşum ses kalitesi telefon kulaklıları ile aynı seviyede 6 yıldır kullandığım gamepower kulaklıkan geçmiştim ilk 10 dakikada pişman oldum ses kalitesi yerlerde oyun oynatmıyor ses kasamıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablosuzda başarısızlar bence ama kablolu kulaklıkları fp bence
aynen kablolular değerlendirilebilir hiç şikayet edeni görmedim gibi bir şey sadece birisi 2002p için küçük geldi demişti

Bende h7 var memnunum fiyatının hakkını veriyor 1500 1700 bandında kablosuz oyuncu kulaklığı alıyorsunuz aşırı beklenti yukarıda olmamalı ama fiyatını fazlası ile hakettiğini düşünüyorum
hocam yanlış hatırlamıyorsam ben sizle konuşmuştum pp den anımsadım ses programı önermiştim ses kalitesi değişsin diye onu hala kullanıyor musunuz ben ona da dayanamadım sattım üste attım 3k cloud 3 wireless aldım şunu da anladım ciddi rekabetçi oyunları oynuyorsanız bu model çok yetersiz kalıyor hiçbir şey duyamıyordum ses gecikmeside ilah ettirdi sattım bende direkt

en önemlisini yazmayı unutmuşum ses kalitesi telefon kulaklıları ile aynı seviyede 6 yıldır kullandığım gamepower kulaklıkan geçmiştim ilk 10 dakikada pişman oldum ses kalitesi yerlerde oyun oynatmıyor ses kasamıyordum

aynen kablolular değerlendirilebilir hiç şikayet edeni görmedim gibi bir şey sadece birisi 2002p için küçük geldi demişti

hocam yanlış hatırlamıyorsam ben sizle konuşmuştum pp den anımsadım ses programı önermiştim ses kalitesi değişsin diye onu hala kullanıyor musunuz ben ona da dayanamadım sattım üste attım 3k cloud 3 wireless aldım şunu da anladım ciddi rekabetçi oyunları oynuyorsanız bu model çok yetersiz kalıyor hiçbir şey duyamıyordum ses gecikmeside ilah ettirdi sattım bende direkt
Valla bilgilendirme için sağolun hocam, gerekirse bütçe arttırsam mı diye düşünüyorum böyle 3-4K olsa ne önerirsiniz

Valla bilgilendirme için sağolun hocam, gerekirse bütçe arttırsam mı diye düşünüyorum böyle 3-4K olsa ne önerirsiniz
c3 wireless aşırı memnunum hocam öneririm geçen hafta 3 800e düşmüştü üzmez kullanırsınız özel ayar kullanıyorum atarım bu ayarlarda çok daha iyi

c3 wireless aşırı memnunum hocam öneririm geçen hafta 3 800e düşmüştü üzmez kullanırsınız özel ayar kullanıyorum atarım bu ayarlarda çok daha iyi
hocam kablolu da olur fark etmez. Mikrofonu çok iyi diyorlar he ses kasma falan durumlarında sıkıntı çıkarıyormuş ama o da bazı ayarlarla çözülüyormuş. şu an kablosuz 4,5 k olmuş. Artıları ne kadar olur kablosuzun bilmiyorum.

hocam kablolu da olur fark etmez. Mikrofonu çok iyi diyorlar he ses kasma falan durumlarında sıkıntı çıkarıyormuş ama o da bazı ayarlarla çözülüyormuş. şu an kablosuz 4,5 k olmuş. Artıları ne kadar olur kablosuzun bilmiyorum.
hocam ses çözülüyor dert etmeyin mikrosoft mağazadan 40 liraya dolby alıyorsunuz halloluyor güvenebilirsiniz bir sürü arkadaşa önerdim ayarlarımı bir tane beğenmeyen olmadı 120 saat bataryası var kulaklık aşırı rahat 8 saat kullandım gram kafa kulak acısı olmadı

hocam ses çözülüyor dert etmeyin mikrosoft mağazadan 40 liraya dolby alıyorsunuz halloluyor güvenebilirsiniz bir sürü arkadaşa önerdim ayarlarımı bir tane beğenmeyen olmadı 120 saat bataryası var kulaklık aşırı rahat 8 saat kullandım gram kafa kulak acısı olmadı
Peki wireless için yaptığın ayar, kabloluya da aynen yapılması gereken ayar mı hocam? Yani ayarlarda fark yoktur herhalde aynı model çünkü de yine de merak ettim belki vardır bir şey diye

cloud 3 ile mi karşılaştırıyorsun gerçekten haviti

cloud 3 ile mi karşılaştırıyorsun gerçekten haviti
hayır bu bütçede kablosuz alınmaması gerektiğini savunuyorum tabi gecikmeli ses kullanmak isteyenler alabilir kulaklığı yapamamışlar onu söylüyorum ve iade sürecinden çok çektim

Peki wireless için yaptığın ayar, kabloluya da aynen yapılması gereken ayar mı hocam? Yani ayarlarda fark yoktur herhalde aynı model çünkü de yine de merak ettim belki vardır bir şey diye
kabloluyu bilmiyorum hocam onun ses kalitesi daha iyi diyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,569
Üyeler
173,833
Son üye
vexed
Geri