Temu davet linki atsam platform için sıkıntı olur mu?

Reaksiyon skoru
75
Arkadaşlar, temuda 4 hediye mevzusunu yaptım fakat almam için anladığım kadarıyla 15 kullanıcı davet edip onlara limkte bir kere çark döndürtmem gerekiyor, burda linki paylaşmam sorun yaratırmı? Yaratmıyorsa atsam destek atabilir misiniz?

Arkadaşlar, temuda 4 hediye mevzusunu yaptım fakat almam için anladığım kadarıyla 15 kullanıcı davet edip onlara limkte bir kere çark döndürtmem gerekiyor, burda linki paylaşmam sorun yaratırmı? Yaratmıyorsa atsam destek atabilir misiniz?
Sorun yaratır yüksek ihtimalle ve o hediyeyi sana 15 arkadaşda vermeyecek davet ettikçe etmeni isteyecek boşa zaman kaybı kısaca.

Referal link paylaşımı yasaktı diye hatırlıyorum

Forumda yasak ayrıca Temu'dan bedava ürün almayı denemeyin vermiyor uzattıkça uzatıyor gerek yok boşa çaba

boş zaman kaybı ben 20 tane davet ettim hala alamadım
Hocam bende artık paradan coine döndü, internette de baktığımda vergisiyle alabiliyorsun diyorlar, sepetteki ürünlerimin vergisi açıkçası ürün fiyatlarına göre çok karlı, o yüzden bi deneyüm dedim

Hocam bende artık paradan coine döndü, internette de baktığımda vergisiyle alabiliyorsun diyorlar, sepetteki ürünlerimin vergisi açıkçası ürün fiyatlarına göre çok karlı, o yüzden bi deneyüm dedim
Senin gibi binlerce insan var benim ablam kendini rezil etti. tüm sülaleye 2 parça ürün için yükletti. Her seferinde davet istiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,640
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri