Akabinde
80+
- Reaksiyon skoru
- 267
Arkadaşlar mesaj içeriğini okumadan mı mesaj yolluyorsunuz anlamıyorum. 2 kelime okumaya bu kadar üşenmeyin.
mesajı okuyorum merak etme bende dediğim gibi uBlock kullanıyorum ve attığım ayarlar ile sorunsuz çalışıyorArkadaşlar mesaj içeriğini okumadan mı mesaj yolluyorsunuz anlamıyorum. 2 kelime okumaya bu kadar üşenmeyin.
Sana demedim kral adam ublock kullan demiş de. Başlığı okuyup ezbere yazı yazıyorlar.mesajı okuyorum merak etme bende dediğim gibi uBlock kullanıyorum ve attığım ayarlar ile sorunsuz çalışıyor
pardon bana dedin sanmıştımSana demedim kral adam ublock kullan demiş de. Başlığı okuyup ezbere yazı yazıyorlar.
Sana demedim kral adam ublock kullan demiş de. Başlığı okuyup ezbere yazı yazıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uBlock origin bu arada chrome da kullanılamıyor artık, sayfasından kurulamıyor hatta. Lite versiyonu sadece mevcut.
Kurulmuyor reis bende değil artık kimsede kurulmuyor ki. Eskiden ben de bunu kullanıyordum desteği kesildi. Lite versiyonunu kullanmaya başladım şimdi YT izletmiyor. Chrome yavaş yavaş desteklerini kesiyor bunların.pardon bana dedin sanmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
burdan kur eklenti olarak![]()
uBlock Origin - Chrome Web Mağazası
Sonunda, etkili bir engelleyici. İşlemciyi ve belleği yormaz.chromewebstore.google.com
evet maalesef ben önceden kurdum destek kesilene kadar da kullanıcam sonra brave falan geçerimKurulmuyor reis bende değil artık kimsede kurulmuyor ki. Eskiden ben de bunu kullanıyordum desteği kesildi. Lite versiyonunu kullanmaya başladım şimdi YT izletmiyor. Chrome yavaş yavaş desteklerini kesiyor bunların.
Alıntıyı görüntüle
Kurulmuyor reis bende değil artık kimsede kurulmuyor ki. Eskiden ben de bunu kullanıyordum desteği kesildi. Lite versiyonunu kullanmaya başladım şimdi YT izletmiyor. Chrome yavaş yavaş desteklerini kesiyor bunların.
Alıntıyı görüntüle
Githubdan indirdiğim klasörü seçip yükle deyince manifest yüklenemedi gibisinden bir uyarı çıkıyorburadan kaynak kodlarına gidip github üzerinden dosyasını indir. Chrome uzantı ayarlardından da paketlenmiş öğe ekle diyerek indirdiğiniz klasörü seçip aktif edebilirsiniz![]()
uBlock Origin - Free, open-source ad content blocker.
uBlock Origin is not just an “ad blocker“, it's a wide-spectrum content blocker with CPU and memory efficiency as a primary feature. Developed by Raymond Hill.ublockorigin.com