YouTube için reklam engelleyici önerisi

Akabinde

80+
Reaksiyon skoru
267
Genel olarak Chrome'da reklamları engellemek, YouTube reklamlarını engellemek için uBlock Origin Lite kullanıyordum. Ancak artık YouTube videoları açılmamaya başladı. Bir çözümü var mıdır acaba? Chrome kullanmaya devam etmek istiyorum.

Ekler

• 1749491554791.webp
    1749491554791.webp
    39 KB · Hit: 55
uBlock origin kullanıyorum operada
1749491741172.webp

ayarları da böyle

ublock kullanabilirsin çok işe yarıyor

Arkadaşlar mesaj içeriğini okumadan mı mesaj yolluyorsunuz anlamıyorum. 2 kelime okumaya bu kadar üşenmeyin.

Arkadaşlar mesaj içeriğini okumadan mı mesaj yolluyorsunuz anlamıyorum. 2 kelime okumaya bu kadar üşenmeyin.
1749492066329.webp

hacı kırmızı ile işaretlediğim saatlerin hepsine tıkla güncelliyor kendini daha çıkmaması lazım

mesajı okuyorum merak etme bende dediğim gibi uBlock kullanıyorum ve attığım ayarlar ile sorunsuz çalışıyor

mesajı okuyorum merak etme bende dediğim gibi uBlock kullanıyorum ve attığım ayarlar ile sorunsuz çalışıyor
Sana demedim kral adam ublock kullan demiş de. Başlığı okuyup ezbere yazı yazıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uBlock origin bu arada chrome da kullanılamıyor artık, sayfasından kurulamıyor hatta. Lite versiyonu sadece mevcut.

Sana demedim kral adam ublock kullan demiş de. Başlığı okuyup ezbere yazı yazıyorlar.
pardon bana dedin sanmıştım :D

uBlock origin bu arada chrome da kullanılamıyor artık, sayfasından kurulamıyor hatta. Lite versiyonu sadece mevcut.
burdan kur eklenti olarak

Direkt brave kullanın

pardon bana dedin sanmıştım :D

burdan kur eklenti olarak
Kurulmuyor reis bende değil artık kimsede kurulmuyor ki. Eskiden ben de bunu kullanıyordum desteği kesildi. Lite versiyonunu kullanmaya başladım şimdi YT izletmiyor. Chrome yavaş yavaş desteklerini kesiyor bunların.

1749492761877.webp

Kurulmuyor reis bende değil artık kimsede kurulmuyor ki. Eskiden ben de bunu kullanıyordum desteği kesildi. Lite versiyonunu kullanmaya başladım şimdi YT izletmiyor. Chrome yavaş yavaş desteklerini kesiyor bunların.

Alıntıyı görüntüle
evet maalesef ben önceden kurdum destek kesilene kadar da kullanıcam sonra brave falan geçerim

Alıntıyı görüntüle
buradan kaynak kodlarına gidip github üzerinden dosyasını indir. Chrome uzantı ayarlardından da paketlenmiş öğe ekle diyerek indirdiğiniz klasörü seçip aktif edebilirsiniz

buradan kaynak kodlarına gidip github üzerinden dosyasını indir. Chrome uzantı ayarlardından da paketlenmiş öğe ekle diyerek indirdiğiniz klasörü seçip aktif edebilirsiniz
Githubdan indirdiğim klasörü seçip yükle deyince manifest yüklenemedi gibisinden bir uyarı çıkıyor

1749493755099.webp

Geri