EA FC 25 fut kadro geliştirmek için ne yapılmalı?

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar UT oynuyorum yaklaşık 40 saatim falan oldu kadrom bu şekilde sadece orkunu marketten aldım diğerlerini paketlerden çıkardım devamlı Rivals oynuyorum param 15k olur olmaz drafta giriyorum genelde ilk maçtan yeniliyorum Max 2 Win aldım kadromu geliştirmek için ne yapmalıyım para olur olmaz drafta girmek mantıklı mı tavsiyeleriniz nelerdir?

Ekler

• resim_2025-06-09_205205999.webp
    resim_2025-06-09_205205999.webp
    285.1 KB · Hit: 61
  • resim_2025-06-09_205215659.webp
    resim_2025-06-09_205215659.webp
    122.6 KB · Hit: 52
Arkadaşlar UT oynuyorum yaklaşık 40 saatim falan oldu kadrom bu şekilde sadece orkunu marketten aldım diğerlerini paketlerden çıkardım devamlı Rivals oynuyorum param 15k olur olmaz drafta giriyorum genelde ilk maçtan yeniliyorum Max 2 Win aldım kadromu geliştirmek için ne yapmalıyım para olur olmaz drafta girmek mantıklı mı tavsiyeleriniz nelerdir?
Draft winleyemiyorsan zararlı çıkarsın haftasonu ligini kasmaya çalış

normal tots paketi cok veriyor

beleş sbcler gelir onları yap ayrıyeten hergün görevler gelir onları yap birsürü iyi oyuncu veren görevler olur onun dışında futbin sitesini kullan ordaki oyuncları kadrona koyup deneyebilirsin futbin sitesinden topçu bulabilirsin birde rivals kas bazı görevleri kolay olması icin squad battles kas wl ligini de her zaman oyna 0 w alsan bile oyna ödüller sana yeter zaten devamlı oynarsan rivals ve WL yi gelişirsin oyunda asıl sana iyi topçuı getircek yer wl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sakın parayla draft oynama dostum

draft oyundaki en boş iş sana draft giriş fişi verirse oyna sadece

senelerdir oynarım :D UT

Kadrona en azından 1 tane ikon koymaya çalış kimyayı arttırması için. Hafta içi Rivals ödülünü bitirebildiğin kadar yukarıda bitir ve oradan gelen para ve paketlerle WL kadrosu için para harca daha sonra WL bitince satın aldığın oyuncuları satıp elindekilerle yeniden Rivals ödülleri kasacaksın.

Konudan bağımsızdır:

Kadrona en azından 1 tane ikon koymaya çalış kimyayı arttırması için. Hafta içi Rivals ödülünü bitirebildiğin kadar yukarıda bitir ve oradan gelen para ve paketlerle WL kadrosu için para harca daha sonra WL bitince satın aldığın oyuncuları satıp elindekilerle yeniden Rivals ödülleri kasacaksın.
hocam zaten full rivals oynuıyorum ama wl dediğiniz sey hakkında hic bir bilgim yok onun için 0dan kadro mu kurmam lazım zahmet olmazsa biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri