Dragos Marka Sıvı Soğutucu alınır mı? ?

Impalas

80+
Reaksiyon skoru
28
Selamlar agalar işlemci soğutucu alıcam ama istediğim tasarımda soğutucu bulamadım bulduklarım sadece lian li markasında gördüm en az fiyatı onunda 7500tl biraz pahalı birde dragos markasında ve fiyatıda uygundu 4700tl tasarımında yanlarındada argb bulunuyor bu çok hoş duruyor gözüme bu tasarımı sadece bu 2 marakada buldum bu tasarımı . dragos markasını almak istiyorum ama performansı hakkında hiçbir fikrim yok alınır mı? sizce yada lianli alıpta paraya kıymakmı lazım ?

Selamlar agalar işlemci soğutucu alıcam ama istediğim tasarımda soğutucu bulamadım bulduklarım sadece lian li markasında gördüm en az fiyatı onunda 7500tl biraz pahalı birde dragos markasında ve fiyatıda uygundu 4700tl tasarımında yanlarındada argb bulunuyor bu çok hoş duruyor gözüme bu tasarımı sadece bu 2 marakada buldum bu tasarımı . dragos markasını almak istiyorum ama performansı hakkında hiçbir fikrim yok alınır mı? sizce yada lianli alıpta paraya kıymakmı lazım ?

En iyi soğutmayı Arctic verecektir .
Bu da Argb siz olanı

anlamadım ? birşeyimi kaçırıyorum acaba ?
Hocam görünüş olarak bilgim fazla yok . Ama bu fiyat bandında Arctic mantıklı tercih olur . Dragos hakkında bilgim yok . Lian li güzel ama bir soğutucuya göre pahalı bence .

En iyi soğutmayı Arctic verecektir .
Bu da Argb siz olanı
reis görüntüsüne önem veriyorum yazdığım açıklamada yandan argb li modelleri gösterdim sadece bu 2si arasındayım varsa benzer model bildiğin önerebilirsin .

Bence bilen biri varsa konuşun bakın Dragos alın derim . Hem LCD ekranı falan da var .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi işlemci bu arada ?

Dragon önermiyorum.

7800x3d yada 9700x alıcam
Hocam Dragos u fazla önermiyorlar gibi . İlla yan Argb leri olacaksa ben farklı bir 360mm bilmiyorum . Yazı yazıyorum ki konu üste çıksın daha iyi bir fikri olanlar yazar .

dragos lian li nin ucuz versiyonu gibi düşün. Çin malı ne kadar kaliteli olur hele ki sıvı soğutucu alıyorsan...

attığın lian li çok şık duruyor bu arada. Ben de lcd li beyaz versiyonunu almayı düşünüyorum. İnchhesap lian li ürünlerini sürekli indirime sokuyor ordan bekleyip alabilirsin cuma gecesinde

dragos lian li nin ucuz versiyonu gibi düşün. Çin malı ne kadar kaliteli olur hele ki sıvı soğutucu alıyorsan...

attığın lian li çok şık duruyor bu arada. Ben de lcd li beyaz versiyonunu almayı düşünüyorum. İnchhesap lian li ürünlerini sürekli indirime sokuyor ordan bekleyip alabilirsin cuma gecesinde
çok saol bunu öğrendiğim iyi oldu .

dragos lian li nin aynı fanlarından yapmış mesela infinite mirror olanından ucuz alternatif gibi düşün üzmez ama lian li kadar kaliteli asla olmayacaktır. "Cheap knockoff"

Geri