50 Mbps internet iyi mi

Biz 4 kişi 35 mbps kullanıyoruz, internet akışında problem olmuyor yüksek boyutlu indirmeler haricinde, gayet yeterli bir mbps hayırlı olsun.

Altyapıdan kaynaklı yıllardır 12 MBPS internet kullandım, son 4 yıldır 100 MBPS internet kullanıyorum. 50 MBPS her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır. Yüksek boyutlu indirme ve yüklemelerde gece yatmadan önce işlemi başlatırsınız. Sabaha kadar hallolmuş olur.

Altyapınız kaç MBPS destekliyor?

Altyapıdan kaynaklı yıllardır 12 MBPS internet kullandım, son 4 yıldır 100 MBPS internet kullanıyorum. 50 MBPS her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır. Yüksek boyutlu indirme ve yüklemelerde gece yatmadan önce işlemi başlatırsınız. Sabaha kadar hallolmuş olur.

Altyapınız kaç MBPS destekliyor?
Hocam normalde 100 destekliyor, fakat fiber heryerde yok yaşadığım yerde yeni altyapı yeni modem ve yeni sözleşme hazırlamamız lazım dediler 100 için benimde sözleşmemin bitmesine 3 ay vardı şuanlık 50 ye yükselttim.

50 mbps internete seviniyoruz ülkenin haline bak

test yap hocam googleden altyapı testi yaz
1749576244491.webp

Biz 4 kişi 35 mbps kullanıyoruz, internet akışında problem olmuyor yüksek boyutlu indirmeler haricinde, gayet yeterli bir mbps hayırlı olsun.
Gayet yeterli bir mbps kullanmıyorsunuz. Dediğiniz gibi yüksek boyutlu indirmelerde çok sıkıntı çıkar. 50 mbps upload bile artık kötü kabul edilmeli. 2025 2025 2025 avrupalılar 1000 mbps internete 10-20 euro ediyor.

Gayet yeterli bir mbps kullanmıyorsunuz. Dediğiniz gibi yüksek boyutlu indirmelerde çok sıkıntı çıkar. 50 mbps upload bile artık kötü kabul edilmeli. 2025 2025 2025 avrupalılar 1000 mbps internete 10-20 euro ediyor.
Maalesef avrupada yaşamıyoruz.

Evet ama gayet yeterli bir mbps olarak da görmemeliyiz. Tepki vermeliyiz. Ki artık yavaş yavaş verildiği için İstanbulda mahallelere fiber gelmeye başlandı.
Katılıyorum, teknolojik gelişmeler yavaş geliyor Türkiyeye diğer ülkelere göre. Adamlar gigafiber kullanıyo bizde hala fiber yeni yeni çıkıyor. Benim altyapım 100 destekliyor maksimum ve alt yapımın stabil 100 vermeyeceğini söylediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri