50 Mbps internet iyi mi

Gayet yeterli bir mbps kullanmıyorsunuz. Dediğiniz gibi yüksek boyutlu indirmelerde çok sıkıntı çıkar. 50 mbps upload bile artık kötü kabul edilmeli. 2025 2025 2025 avrupalılar 1000 mbps internete 10-20 euro ediyor.
Faturayı sen mi ödüyorsun kanka?, bende biliyorum daha yüksek mbps almayı, 35 mbps bana yetiyor oyunlarda ms değerim de 11 i geçmiyor memnunum, arkadaş benden yine de daha fazla mbps alıyor onun da problem yaşamayacağını büyük boyutlu indirmeler haricinde evde internet problemi olmayacağını belirttim. Bu fikrini de alt yapı sahiplerine iletirsen senin problemin daha çözüm odaklı olur.

Katılıyorum, teknolojik gelişmeler yavaş geliyor Türkiyeye diğer ülkelere göre. Adamlar gigafiber kullanıyo bizde hala fiber yeni yeni çıkıyor. Benim altyapım 100 destekliyor maksimum ve alt yapımın stabil 100 vermeyeceğini söylediler.
İşin garip kısmı daha düşük mbps kullananlar yüksek ücret ödüyor. 600-700 hatta 1000 TL ama gigafiber kullananlarda 500 TL ödüyor. XDDDD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faturayı sen mi ödüyorsun kanka?, bende biliyorum daha yüksek mbps almayı, 35 mbps bana yetiyor oyunlarda ms değerim de 11 i geçmiyor memnunum, arkadaş benden yine de daha fazla mbps alıyor onun da problem yaşamayacağını büyük boyutlu indirmeler haricinde evde internet problemi olmayacağını belirttim. Bu fikrini de alt yapı sahiplerine iletirsen senin problemin daha çözüm odaklı olur.
''Bana yetiyor'' konu kapanmıştır. Başkasının yerine kendi fikirlerinizi dayatmayınız. İyi günler.

İşin garip kısmı daha düşük mbps kullananlar yüksek ücret ödüyor. 600-700 hatta 1000 TL ama gigafiber kullananlarda 500 TL ödüyor. XDDDD

''Bana yetiyor'' konu kapanmıştır. Başkasının yerine kendi fikirlerinizi dayatmayınız. İyi günler.
Kazıklanıyoruz.

Diğer mesajımda 4 kişi kullandığımızı belirttim. Burada sadece kendi kullanımım ve objektif olarak görüşümü belirttim, ''yüksek boyutlu indirmeler''
Bu değerlerin size küçük gelmesi veya kullanışsız olması benim problemim değil, asıl siz bu değerlere kötü diyorsanız yüksek mbps paketleri dayatmış oluyorsunuz çünkü herhangi bir sebep sunmadan bunu diyorsunuz burada gelipte Abd, Avrupa ülkeri ile kıyaslamayınız. yüksek alt yapı ücretini herkes karşılayamabilir veya alt yapısı yetersiz olabilir bunu düşünerek yorum yaparsanız sevinirim, Arkadaşımız 50 mbps deneyimi hakkında soru sormuş bende 35 mbps paket kullanımımı ve objektif yorumumu yazarak belirttim 50 mbps paketin 35 mbps pakete göre daha da kullanışlı olacağını yansıttığımı düşünüyorum. Sizede geriye kalan vaktinizde iyi geceler dilerim.

Son düzenleme:
Ms yüksek. maksimum 10 ping olmalı. ISS nedir? Nerede yaşıyorsunuz? Bunlarda önemli. Marmara bölgesinde bu pingi alma şansınız yok gibi bir şey bu değerlerle.
ege bölgesinde yaşıyorum dediğiniz gibi ping yüksek türk telekom

Diğer mesajımda 4 kişi kullandığımızı belirttim. Burada sadece kendi kullanımım ve objektif olarak görüşümü belirttim, ''yüksek boyutlu indirmeler''
Bu değerlerin size küçük gelmesi veya kullanışsız olması benim problemim değil, asıl siz bu değerlere kötü diyorsanız yüksek mbps paketleri dayatmış oluyorsunuz çünkü herhangi bir sebep sunmadan bunu diyorsunuz burada gelipte Abd, Avrupa ülkeri ile kıyaslamayınız. yüksek alt yapı ücretini herkes karşılayamabilir veya alt yapısı yetersiz olabilir bunu düşünerek yorum yaparsanız sevinirim, Arkadaşımız 50 mbps deneyimi hakkında soru sormuş bende 35 mbps paket kullanımımı ve objektif yorumumu yazarak belirttim 50 mbps paketin 35 mbps pakete göre daha da kullanışlı olacağını yansıttığımı düşünüyorum. Sizede geriye kalan vaktinizde iyi geceler dilerim.
Objektif görüş ve kendi kullanımınızı anlayabiliyorum ama ''gayet yeterli bir mbps'' demenize katılmıyorum ve bu söyleminizi de doğru bulmuyorum. Bu değerler ''objektif'' açıdan bakıldığında size de uygun değil, bana da uygun değil, kimseye uygun olmayan hızlar. Ben fiyat konularına değinmedim. Sadece yapmış olduğunuz cümleye karşı bir eleştiri sundum o kadar. Çarpıtmayalım sözleri. Söyleminizde 35 mbps paket yerine 50 mbps paket çok daha iyi tarzı bir şey yazmıyor. Söylemeye çalıştığım şeyi anladığınızı varsayıyorum ve uzatmadan sona erdiriyorum. Sağlıcakla kalınız.

Güzel güzel. Yayıncı falan değilsen, klasik bir internet kullanıcısı isen hiç sıkıntı çekmezsin.

Hocam normalde 100 destekliyor, fakat fiber heryerde yok yaşadığım yerde yeni altyapı yeni modem ve yeni sözleşme hazırlamamız lazım dediler 100 için benimde sözleşmemin bitmesine 3 ay vardı şuanlık 50 ye yükselttim.

TurkNet'e geçebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,653
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri