Donanım Arşivi Ceza Puanı Nedir?

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,645
1 ceza puanı almışım bu zamanla siliniyor mu? ya da nerden bakarım kaçı geçerse sıkıntı olur bilen var mı?

1 ceza puanı almışım bu zamanla siliniyor mu? ya da nerden bakarım kaçı geçerse sıkıntı olur bilen var mı?
Zamanla siliniyor bazıları silinmiyor 20 ceza puanı oldumu 2 hafta ban
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim şuan 19 her an gidebilirm valla Allah korusun

Fenerbahçe şampiyon olunca uyarı affı çıkarıyorum yani uzun süre silinmez.

Şuradaki mesajı okursan sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. Eğer ciddi bir olaydan ceza almadıysan ileride sıkıntı çekmezsin zaten. Benim mesela 1 uyarım var o da "konu ile alakasız mesaj". Üye yaş ortalaması düşük olunca anlaşılmamazlık olabiliyor. :)

Hangi suç ne kadar puan ediyor bilgisini bulamadım.

Bir buçuk senelik üyeyim 3 uyarı puanını var 3/4 4/4 olunca ne olacak merak ediyorum

Şurdan Bakabilirsin
Screenshot_6.webp
Screenshot_7.webp

Forumun admini @Mahmut Yılmaz Fenerbahçe şampiyon olunca uyarı affı çıkarıyor yani uzun süre silinmez
o zaman ömürlük bizle :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuradaki mesajı okursan sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. Eğer ciddi bir olaydan ceza almadıysan ileride sıkıntı çekmezsin zaten. Benim mesela 1 uyarım var o da "konu ile alakasız mesaj". Üye yaş ortalaması düşük olunca anlaşılmamazlık olabiliyor. :)

Hangi suç ne kadar puan ediyor bilgisini bulamadım.
benimde aynı sebepten hocam
Bir buçuk senelik üyeyim 3 uyarı puanını var 3/4 4/4 olunca ne olacak merak ediyorum
bende 1/1 sanırım sizinki silinmiş
teşekkürler hocam

benimde aynı sebepten hocam

Bir şey olmaz ondan. Forumun huzurunu kaçırmıyoruz en azından. :)

Bir de mod arkadaşlar diğer forumlara göre biraz daha anlayışlı. Bir tane daha yemiştim aynı olaydan, açıkladım ve cezayı kaldırdılar. En azından kendilerini Allah olarak kabul etmiyorlar. :)

Benimki 10-25 hiç ban yemedim ama uyarıların çoğu toksik insanlardan . Adam 1 aydır aynı fiyattaki ürünü indirim diye atıyor bende video ile ufak bi karşılık atıyorum(max 40sn ) bekletip düzenleyip siliyordum uyarı gelmesin diye

Bir şey olmaz ondan. Forumun huzurunu kaçırmıyoruz en azından. :)

Bir de mod arkadaşlar diğer forumlara göre biraz daha anlayışlı. Bir tane daha yemiştim aynı olaydan, açıkladım ve cezayı kaldırdılar. En azından kendilerini Allah olarak kabul etmiyorlar. :)
bazı forumlarda da , üne kadar doğru yazman lazım yoksa gene ceza alıyordun en azından burası TDK değil :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,356
Üyeler
187,820
Son üye
Xfxbios
Geri