Zamanla siliniyor bazıları silinmiyor 20 ceza puanı oldumu 2 hafta ban1 ceza puanı almışım bu zamanla siliniyor mu? ya da nerden bakarım kaçı geçerse sıkıntı olur bilen var mı?
hocam silinmeyenler hangileri ve birde siz 19 ceza puanı nasıl aldınızZamanla siliniyor bazıları silinmiyor 20 ceza puanı oldumu 2 hafta ban
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim şuan 19 her an gidebilirm valla Allah korusun
Eleştiri yapıp ban almak istememhocam silinmeyenler hangileri ve birde siz 19 ceza puanı nasıl aldınız![]()
Şurdan Bakabilirsin1 ceza puanı almışım bu zamanla siliniyor mu? ya da nerden bakarım kaçı geçerse sıkıntı olur bilen var mı?
o zaman ömürlük bizleForumun admini @Mahmut Yılmaz Fenerbahçe şampiyon olunca uyarı affı çıkarıyor yani uzun süre silinmez
benimde aynı sebepten hocamDonanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.
- Mehmet Yılmaz
- Cevaplar: 1
- Forum: Durum-Duyurular
Şuradaki mesajı okursan sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. Eğer ciddi bir olaydan ceza almadıysan ileride sıkıntı çekmezsin zaten. Benim mesela 1 uyarım var o da "konu ile alakasız mesaj". Üye yaş ortalaması düşük olunca anlaşılmamazlık olabiliyor.
Hangi suç ne kadar puan ediyor bilgisini bulamadım.
bende 1/1 sanırım sizinki silinmişBir buçuk senelik üyeyim 3 uyarı puanını var 3/4 4/4 olunca ne olacak merak ediyorum
teşekkürler hocam
benimde aynı sebepten hocam
bazı forumlarda da , üne kadar doğru yazman lazım yoksa gene ceza alıyordun en azından burası TDK değilBir şey olmaz ondan. Forumun huzurunu kaçırmıyoruz en azından.
Bir de mod arkadaşlar diğer forumlara göre biraz daha anlayışlı. Bir tane daha yemiştim aynı olaydan, açıkladım ve cezayı kaldırdılar. En azından kendilerini Allah olarak kabul etmiyorlar.![]()