Ryzen 7 9700X Sıvı Soğutma Önerisi

Lhaenir

80+
Reaksiyon skoru
4
Başlıkta belirttiğim gibi; Ryzen 7 9700X işlemcime beyaz sıvı soğutma önerisi yapar mısınız, kasam NZXT H5 Flow White bütçem 5K.

Başlıkta belirttiğim gibi; Ryzen 7 9700X işlemcime beyaz sıvı soğutma önerisi yapar mısınız, kasam NZXT H5 Flow White bütçem 5K.

Lcd var bakabilirsin

Kule tipi önerin nedir
Phantom Spirit candır fakat beyazı yok onun, Peerless Assassin olur beyazi var ya da duz Assassin de olur, Thermalright fiyat performans ustune hava sogutucu tanimam

9700x i ufleyerek bile sogutursun, hava yeterli olur ama eger sirf goruntusu icin bir sivi sogutucu istiyosan 240mm de isini gorur alinabilir yani

Phantom Spirit candır fakat beyazı yok onun, Peerless Assassin olur beyazi var ya da duz Assassin de olur, Thermalright fiyat performans ustune hava sogutucu tanimam

9700x i ufleyerek bile sogutursun, hava yeterli olur ama eger sirf goruntusu icin bir sivi sogutucu istiyosan 240mm de isini gorur alinabilir yani
Şık bir görünüm istiyorum şu model hoşuma gitti sizce nasıldır ?

Şık bir görünüm istiyorum şu model hoşuma gitti sizce nasıldır ?
Şık duruyor baya, Thermalright cok iyidir ama urun bazli bakmak lazim, cok iyi markalar kotu urunler de cikarabiliyor. Biraz yorum okuyun amazon, reddit, hepsiburada da falan eger akliniza yatarsa alin direk

Hocam selam , aynı işlemciyi kullanıyorum . Ryzenin bu serisi fazla ısınmıyor , aşağıda linkini verdiğim kule tipi soğutucuyu kullanıyorum , çokta memnunum , bi incele bence .

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz modelide bu şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,642
Üyeler
183,867
Son üye
ztcz
Geri