s24fe ,yurtdisi telefona sicak bakiyorsan iphone 15 pro-pro max25000-30000TL'ye telefon önerir misiniz genellikle FC ya da LoL oynamayı düşünüyorum.
Valla kaçak fiyatlarını hiç bilmiyorum ama bulabiliyorsan süper olurPeki kaçak S24 Ultra?
Şuanda samsungların kaydı yok. Kaydı olan tek cihaz Xiaomi. Eğer Türkiye garantili istersen s24fe eğer yurt dışı istersen xiaomi 15 işini fazlasıyla görücektir 120hz ekran + snapdragon 8 elite çok iyi şekilde oynatır oyunu.25000-30000TL'ye telefon önerir misiniz genellikle FC ya da LoL oynamayı düşünüyorum.
Peki S24FE kaç fps verir?Şuanda samsungların kaydı yok. Kaydı olan tek cihaz Xiaomi. Eğer Türkiye garantili istersen s24fe eğer yurt dışı istersen xiaomi 15 işini fazlasıyla görücektir 120hz ekran + snapdragon 8 elite çok iyi şekilde oynatır oyunu.
Yurtiçinden alacaksan Xiaomi 14T Pro,25000-30000TL'ye telefon önerir misiniz genellikle FC ya da LoL oynamayı düşünüyorum.
Onu tam bilmiyorum hocam internetten bakmanız lazım.Peki S24FE kaç fps verir?
Kesinlikle YD xiaomi 15. En ucuz 8 eliteli telefon kamerası dxomark da 147 puan. Xiaomi shield glass ile geliyor çok sağlam. 90 watt kablolu, 50 watt kablosuz şarjı var.25000-30000TL'ye telefon önerir misiniz genellikle FC ya da LoL oynamayı düşünüyorum.
14T pro TR garantili min 34k civarı. İthalatçı alıpda paramı çöpe atmazdım mantıken. Cihazlar zaten YD cihaz sadece imei atıyorlar. Onun yerine gider Server kayıtlı Xiaomi cihaz bakardım.Yurtiçinden alacaksan Xiaomi 14T Pro,
Yurtdışı cihaz alacaksan S24 Ultra
Onu tam bilmiyorum hocam internetten bakmanız lazım.
Server kayıt atılmıyor ama.Yurtiçinden alacaksan Xiaomi 14T Pro,
Yurtdışı cihaz alacaksan S24 Ultra
Hocam 90 civarı Pubg de.Peki S24FE kaç fps verir?
Bu arada sadece kamera odaklıysan Xiaomi 14 ultra öneririm. Pubg gibi oyunlarda rahatlıkla 90-120 fps verir.Peki kaçak S24 Ultra?
teşekkürler sanırım karar verdim.Kesinlikle YD xiaomi 15. En ucuz 8 eliteli telefon kamerası dxomark da 147 puan. Xiaomi shield glass ile geliyor çok sağlam. 90 watt kablolu, 50 watt kablosuz şarjı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
14T pro TR garantili min 34k civarı. İthalatçı alıpda paramı çöpe atmazdım mantıken. Cihazlar zaten YD cihaz sadece imei atıyorlar. Onun yerine gider Server kayıtlı Xiaomi cihaz bakardım.
Server kayıt atılmıyor ama.
Hocam 90 civarı Pubg de.
Ne alacaksınız hocam?teşekkürler sanırım karar verdim.