Öyle bir şey yok kardeşim hepsi en düşük verir
hesappin e bakın orda indirim vardıDenediniz mi?
hesappin e bakın orda indirim vardı
fenomenlere sponsor oluyorlardı muhtemelen güvenilir indirim kodu yok ama yüksek vp ler yarı fiyatına 3650vp şuan 420tl kredi kartı ile alım yapın bir şey olursa parayı iade alırsınızGüvenilir mi ekstra indirim kodu var mı?
Bende pubg için zamanında, adını hatırlamıyorum sitenin ama youtuber dan görerek almıştım 1 hesap. Vrrmedi banahesabı. Iyice kontrol etmek lazim güvenilirliginifenomenlere sponsor oluyorlardı muhtemelen güvenilir indirim kodu yok ama yüksek vp ler yarı fiyatına 3650vp şuan 420tl kredi kartı ile alım yapın bir şey olursa parayı iade alırsınız
niye o kadar ucuz o sitede?fenomenlere sponsor oluyorlardı muhtemelen güvenilir indirim kodu yok ama yüksek vp ler yarı fiyatına 3650vp şuan 420tl kredi kartı ile alım yapın bir şey olursa parayı iade alırsınız
keriz silkeleme işi alınmazRandom VP önerir misiniz?
fenomenlere sponsor oluyorlardı muhtemelen güvenilir indirim kodu yok ama yüksek vp ler yarı fiyatına 3650vp şuan 420tl kredi kartı ile alım yapın bir şey olursa parayı iade alırsınız
Vp yi veriyorsa al kanka, ucuzsa zaten düşük miktar verse de sıkıntı deil bencr. Yüksek versin deBaktım fiyatı çok iyi güvenilirse alıyorum?
Vp yi veriyorsa al kanka, ucuzsa zaten düşük miktar verse de sıkıntı deil bencr. Yüksek versin degerisi onemli degil
Aga niye ordan aliyonnnnnnnRandom değil normal 3650 VP