Alınmaz.bu monitör alınır mı almak mantıksızsa bu bütçeye başka monitör önerir misiniz
Bunu alabilirsiniz.![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Asus Önermem kendim rog kullanıyorum şikayet var sitesine baksın asus monitör dolu hep benimki garantiden yeni geldi 4-5 kez yollayan olmuş garanti bitince ne yapacağım bilmiyorum.asus bak hocam pişman olma kaliteli olsun
Hocam bu elemanı boşver tek yaptığı asusu övmek 2k mesajlık hesabı vardı sanırım bu botun banlandıAsus Önermem kendim rog kullanıyorum şikayet var sitesine baksın asus monitör dolu hep benimki garantiden yeni geldi 4-5 kez yollayan olmuş garanti bitince ne yapacağım bilmiyorum.
Reple gitsinAsus Önermem kendim rog kullanıyorum şikayet var sitesine baksın asus monitör dolu hep benimki garantiden yeni geldi 4-5 kez yollayan olmuş garanti bitince ne yapacağım bilmiyorum.
Hamsişkoyu mu repleyeyim niye xdHocam bu elemanı boşver tek yaptığı asusu övmek 2k mesajlık hesabı vardı sanırım bu botun banlandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reple gitsin