YKS Sınavı Geldi Stresimi Nasıl Yenerim?

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,241
Bildiğiniz gibi haftaya yks sınavı var ve ben ayt kısmından korkuyorum tyt eh işte yapabiliyorum ama ayt mat ve ayt kimya beni çok korkutuyor hedefim ilk 25k sayısal okuyorum bu korkunun endişenin stersin bitmesi için ne yapmam lazım 1 hafta kalmışken napmalıym?

yeteri kadar çalıştıysan emeğinin karşılığını alırsın zihnini ferah tut dua edebilirsin. anlık stres yapıyorsan hızlı çözüm olarak 31 yapabilirsin anlık olarak gevşetir.
Çalıştım çalışmasınada kendimi hiç hazır hissetmiyorum yeteri kadar çalışmış olsam bile çalışmamışım gibi geliyor. Diğer öneriyi hiç beklemiyordum hocam :D da yani o da kurtarmaz gibi sadece anlık çözüm 2dk sonra yine başlicak stres

Çalıştım çalışmasınada kendimi hiç hazır hissetmiyorum yeteri kadar çalışmış olsam bile çalışmamışım gibi geliyor. Diğer öneriyi hiç beklemiyordum hocam :D da yani o da kurtarmaz gibi sadece anlık çözüm 2dk sonra yine başlicak stres
bende aynı durumdayım çokta iyi değil netlerim açıkçası tyt 55-60 ayt 20-25 geliyor 200-250bin sıralama yapmak istiyorum stres var ama bu hafta ders çalışmayı yoğun olarak düşünmüyorum çıkmışlara bakacağım geçen gün arkadaşlarla denize gittik mesela stresi atmak için arkadaş grubun varsa az zaman kalmış sınavdan 2-3 gün önce buluşup biraz kafa dağıtın

hocam bende sınava gireceğimden pek iyi dileklerde bulunamıyorum ama kasmaya gerek yok rilax

bende aynı durumdayım çokta iyi değil netlerim açıkçası tyt 55-60 ayt 20-25 geliyor 200-250bin sıralama yapmak istiyorum stres var ama bu hafta ders çalışmayı yoğun olarak düşünmüyorum çıkmışlara bakacağım geçen gün arkadaşlarla denize gittik mesela stresi atmak için arkadaş grubun varsa az zaman kalmış sınavdan 2-3 gün önce buluşup biraz kafa dağıtın
hocam zaman az kalmışken gezmeyi doğru bulmuyorum ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rakip eliyo :d

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rakip eliyo :d
vallaha 6 günde 10 net arttıramayacağım için biyolojide not okuyup çıkmışları çözeceğim herkesin kendi tercihi elbette

Yok mu şöyle en iyi tavsiyeyi vericek en iyi çözümü rahatlamayı sunacak biri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri