YKS Sınavı Geldi Stresimi Nasıl Yenerim?

Bildiğiniz gibi haftaya yks sınavı var ve ben ayt kısmından korkuyorum tyt eh işte yapabiliyorum ama ayt mat ve ayt kimya beni çok korkutuyor hedefim ilk 25k sayısal okuyorum bu korkunun endişenin stersin bitmesi için ne yapmam lazım 1 hafta kalmışken napmalıym?
stresi atlatmanın tek yolu o sınava girmek
emin ol girince soruları gördükçe alışıyorsun.
Onun dışında 1. gibi psikopat olup çalışmadıysan normal ki o da anormal birazcık.
Sakin olun sınav zamanına kadar dayanın yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayıp ayıp o kadar kişi var biz yokuz
alındım GÜCENDİM

stresi atlatmanın tek yolu o sınava girmek
emin ol girince soruları gördükçe alışıyorsun.
Onun dışında 1. gibi psikopat olup çalışmadıysan normal ki o da anormal birazcık.
Sakin olun sınav zamanına kadar dayanın yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayıp ayıp o kadar kişi var biz yokuz
alındım GÜCENDİM
Girelimde kurtulalım hocam :) teşekkürler

Girelimde kurtulalım hocam :) teşekkürler
umarım istediğiniz bölümler olur.
Geçen sene ben de ne yapacağım edeceğim dedim .
Sonra kendi şehrim diye bir şeyler yazacacaktım ama iyi ki yazmamışım .
Biraz suya kapılmak gerekiyor gönlünüzü rahat tutun

umarım istediğiniz bölümler olur.
Geçen sene ben de ne yapacağım edeceğim dedim .
Sonra kendi şehrim diye bir şeyler yazacacaktım ama iyi ki yazmamışım .
Biraz suya kapılmak gerekiyor gönlünüzü rahat tutun
Şu an mezun musunuz kazandınız mı naptınız hocam. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.

Şu an mezun musunuz kazandınız mı naptınız hocam. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
uludağ eem kazandım hocam 2 sene önce girdim kısacana . eğer düşünürseniz bölüm veya üniversiteyi özelden sorularınızı toplucana iletebilrisiniz.

uludağ eem kazandım hocam 2 sene önce girdim kısacana . eğer düşünürseniz bölüm veya üniversiteyi özelden sorularınızı toplucana iletebilrisiniz.
Güzel bölüm hocam sınava girim çıkim o zaman bakarım bölümlere hocam.

Sınava kadar ayt calismaya devam edebilirsin cikmis sorulari coz detayli analiz etmen iyi olur
Sınav anında zaten soruları çözmeye başladıkça alışıcaksın akıp gidecek zor soru/yapamadigin soru olursa takılıp kalma panik yapmadan devam et sana zorsa herkese zor o soru

Kelleşme kronik mi hocam?
Diyeceğim şu bence makineye göre daha da zor çünkü hani kafanda kurman gerekiyor çok fazla şeyi.
Soyut düşünmek gerekebiliyor çokça zaman.
Ve bizim üniversite bazında diğer bölümler mat1 mat2 alırken biz bu iki dersin müfredatını tek dönemde aldık üstüne 2. dönem 2 bilinmeyenlilerle uğraştık

Netlerin nasıl?

Sınava kadar ayt calismaya devam edebilirsin cikmis sorulari coz detayli analiz etmen iyi olur
Sınav anında zaten soruları çözmeye başladıkça alışıcaksın akıp gidecek zor soru/yapamadigin soru olursa takılıp kalma panik yapmadan devam et sana zorsa herkese zor o soru
Teşekkürler.
Netlerin nasıl?
Tyt 90 civarı ayt 52-60 arası
Diyeceğim şu bence makineye göre daha da zor çünkü hani kafanda kurman gerekiyor çok fazla şeyi.
Soyut düşünmek gerekebiliyor çokça zaman.
Ve bizim üniversite bazında diğer bölümler mat1 mat2 alırken biz bu iki dersin müfredatını tek dönemde aldık üstüne 2. dönem 2 bilinmeyenlilerle uğraştık
Anladım kolay gelsin hocam.

Çalıştım çalışmasınada kendimi hiç hazır hissetmiyorum yeteri kadar çalışmış olsam bile çalışmamışım gibi geliyor. Diğer öneriyi hiç beklemiyordum hocam :D da yani o da kurtarmaz gibi sadece anlık çözüm 2dk sonra yine başlicak stres
O herkese olan bir şey hocam. Diğer hocalarımın dediği gibi yeterince çalıştıysanız zaten gerisi gelir. Tam sınav öncesi sanki beyin sıfırlanmış gibi oluyor, bunu daha önceki sınavlarımda bende yaşadım. İnançlıysanız dua edip kendinize güvenmeniz yeterli.

Geri