Bilgisayar beyaz ekranda kaldı bı 20 dakkadir falan böyle belki daha fazla bir duzelirse bakimPil tasarruf modun açık kalmış olabilir (ciddiyim), benim açık kalmıştı oyunlarda fps drop yaşadım sırf bunun için soğutucu bile değiştirdim sonra yine düzelmediğini fark ettim ve aklıma en son oyun yüklerken pil tasarruf moduna aldığım aklıma geldi ve o gün bu gündür pil tasaruf modunu açmıyorum![]()
Bir tane flash bellek yeterli olur 8gb civarı.Yok hiç format atmadım nasıl attığını da bilmiyorum da öğrenirim sorun olmaz ondan
Kapatirsam anakarta zarar vermekten korkuyorum bir sorun olmazsa kapatimAçma tuşuna basılı tutun kapanacaktır. İsterseniz HD tune pro ile bad sector testi yapın ekran gelince. sorun yoksa format atar temiz Windows kurulum yaparsınız
Rica ederim iyi geceler.Bir de linux kurmayı deneyebilirsiniz linux mint için kod bilmenize gerek yok eğer yazılım sebebi ile donuyorsa linux mint de sorun çözülür diye umuyorum.
Bu video size yardımcı olur :
Kapatabilirsiniz sorun olmaz.Kapatirsam anakarta zarar vermekten korkuyorum bir sorun olmazsa kapatim